HIT IZJAVA ŽENE PRETUČENOG HRVATA: Moj muž uopšte nije povređen u tuči, samo je u zatvoru dobio konjuktivitis!
Foto: Beta/Branislav Božić

šta je sad ovo?

HIT IZJAVA ŽENE PRETUČENOG HRVATA: Moj muž uopšte nije povređen u tuči, samo je u zatvoru dobio konjuktivitis!

Ona takođe tvrdi da on nije dobio 10.000 evra i da će sve tužiti

Objavljeno: 13:59h

Supruga splitskog MMA borca Damira Tovarovića, koji je uhapšen zbog učešća u tuči na 156. Večitom derbiju, juče ga je posetila u zatvoru, piše Večernji list.

Supruga, inače advokat, kaže da njen suprug nije dobio 10 hiljada evra za tuču među frakcijama navijača Partizana, kao što se pisalo po medijima. - Takvi navodi nisu istiniti. I prema njegovim instrukcijama svi mediji koji u nastavku budu prenosili takve netočne, neistinite informacije biće tuženi - rekla je supruga za RTL. Ona tvrdi i da je netačno da su kod njega pronađeni droga i oružje.

- Time se njemu kao profesionalnom sportisti nanosi nesaglediva šteta i ugled kako i njemu tako i članovima naše porodice. On nema nikakvih povreda, ni lakših, a kamoli težih. Damir u centralnom zatvoru u Beogradu ima isključivo konjunktivitis i to bi bilo sve od njegovih zdravstvenih tegoba.

Baka Ante Firića, Hrvata koji je dobio najteže batine, je rekla:

- Ne mogu to ni gledati, to je nešto stravično. Nisam znala da ide u Beograd. Čujte, koji je platio da to rade, verovatno nije dobio batine niti je bio tu. Čovek koji je platio je nestao u celoj toj rulji koja se dogodila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.