Đukić: Veoma sam strog prema sebi, takav sam i prema igračima, ali ništa ne postižem vikanjem! (VIDEO)
Miroslav Đukić na meču sa Dinamom iz Kijeva, Foto: EPA / Sergey Dolzhenko

SVAKA ČAST

Đukić: Veoma sam strog prema sebi, takav sam i prema igračima, ali ništa ne postižem vikanjem! (VIDEO)

Strateg crno-belih istakao je određene stvari koje će se promeniti u narednoj godini, ali i one koje ne treba dirati

Objavljeno: 17:38h

Fudbalski klub Partizan organizovao je novogodišnji koktel za novinare i prijatelje, a Miroslav Đukić je pre svega govorio o dosadašnjem toku sezone, dobrim i lošim stvarima kojih je bilo.

- Bilo je tu svega i svačega, i zviždanja... Ali čestitam ekipi, ona je tu izvukla najbolje od sebe. Jedna vrhunska sezona, godina, svi smo srećni zbog toga. Ulazimo u 2018. godinu sa još većim nadama, za napredak. Nadam se da ćemo u narednoj uspeti da stvorimo taj "evropski" Partizan - rekao je Đukić.

GROBARI ĆE BITI U EKSTAZI ZBOG NOVOG KALENDARA: Njihova pesma ja glavni motiv, a tek kako je upakovana sa igračima... (FOTO) (VIDEO)

Veoma miran i staložen, za razliku od većine trenera... I za to ima objašnjenje.

Miroslav Đukić na 156. Večitom derbiju
Miroslav Đukić na 156. Večitom derbijufoto: Beta

- Ja sam čovek miran, nisam od tih koji postižu stvari vikanjem, već racionalno, sa normalnim pristupom, što ne znači da nekad ne vidim ono što se ne radi dobro. Naravno, postoje momenti i kada viknem, ali to je retko. Pokušavam da budem lider koji će pokazati taj put mojim učenicima, a u čemu mi pomaže dosadašnje iskustvo, karijera, sve su to neke stvari koje su plus. Uvek imam vrhunski odnos sa igračima. Nisam nikad prijatelj sa njima, već tražim od njih da budu bolji fudbaleri, ljudi, roditelji. Veoma sam strog prema sebi, a takav sam i prema njima - objasnio je strateg šampiona Srbije.

Na pripremama će se pridružiti nekoliko mladih fudbalera, a to je činjenica zbog koje je Đukić posebno zadovoljan.

- Sa nama je dosta mladih igrača koji će ići na pripreme. To je filozofija kluba i na kraju krajeva, moja. Oni daju plus energije, želje i htenja koje trebaju ekipi da bi rasla i bila bolja. Ovde postoji jedan kostur tima, a Partizan treba da dovede određena poboljšanja na određenim mestima. Samo bez stresa - rekao je trener crno-belih.

BONUS VIDEO: Promocija kalendara FK Partizan za 2018. godinu

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.