Gde su i šta rade svetski šampioni sa Novog Zelanda: Ko je eksplodirao, a ko nestao? (VIDEO)

Pola godine kasnije

Gde su i šta rade svetski šampioni sa Novog Zelanda: Ko je eksplodirao, a ko nestao? (VIDEO)

Prošlo je šest meseci od kako su ostvarili najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala. U međuvremenu neki su otišli u inostranstvo, neki ostali, a da vidimo šta su u stvari radili tokom prethodne polusezone
Objavljeno:

Šest meseci je prošlo od kako je fudbalska reprezentacija Srbije starosti do 20 godina postala šampion sveta, što je najveći uspeh srpskog fudbala. Javnost i ljubitelji fudbala su u tim trenucima ekstaze glasno uzvikivali da bi ih sve, zajedno sa selektorom, trebalo prebaciti u seniorsku selekciju, umesto onih koji su nas uglavnom razočaravali prethodnihh godina, a svi se i dalje nadamo da će makar tri četvrtine tih momaka napraviti sjajne karijere koje su najavili kao 20-godišnjaci.

U međuvremenu neki su promenili klubove, neki otišli u inostranstvo, i vreme je da vidimo gde su oni sada, posle jedne polusezone. 1. Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) Najbolji mladi golman planete je sezonu započeo u Crvenoj zvezdi, ali se pred kraj leta preselio u izraelski tim gde mu je Slaviša Jokanović dao priliku da brani standardno. Do sada je branio na 24 meča i primio 16 golova, ali je bogatiji za iskustvo branjenja u Ligi šampiona, nekoliko puta je imao neshvatljive kikseve, ali je isto tako i branio nemoguće u nekoliko navrata.

Milan Gajić
Nemanja Antonov
Saša Zdjelar
Miloš Veljković
Srđan Babić
Ivan Šaponjić
Nemanja Maksimović
Staniša Mandić
Mijat Gaćinović
Andrija Živković
Filip Manojlović
Stefan Milošević
Vukašin Jovanović
Miladin Stevanović
Marko Grujić
Radovan Pankov
Filip Janković
Stefan Ilić
Sergej Milinković-Savić
Vanja Milinković-Savić
Selektor: Veljko Paunović
Nebojša Mandić

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.