PREOKRET! Pazarci ipak ostaju u ligi! Klub zahvalan gradu za finansijsku pomoć, a sada se čekaju sponzori! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

nastaviće takmičenje

PREOKRET! Pazarci ipak ostaju u ligi! Klub zahvalan gradu za finansijsku pomoć, a sada se čekaju sponzori! (FOTO) (VIDEO)

Tokom perioda koji smo ostavili zainteresovanim sponzorima, razgovarali smo sa ozbiljnim i neozbiljnim kandidatima...

Objavljeno:

Skupština fudbalskog kluba Novi Pazar večeras je jednoglasno izabrala Tarika Imamovića za novog predsednika Upravnog odbora, a odlučeno je i da ekipa nastavi takmičenje u Prvoj ligi Srbije. - Ovo je čast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo klub, da ostanemo u ligi i postavimo jak temelj. Pravićemo strategiju oslanjajući se igrački na našu bazu, koju treba da stvaramo. Neophodna je dobra saradnja sa školama fudbala, koje bi nam ustupile igrače, uz zajednički interes - rekao je Imamović.

Pazarci su bili bez uprave od 11. decembra, kada su klupski čelnici na čelu sa Kemalom Mehmedovićem na skupštinskoj sednici podneli ostavke.

Imamović je godinama bio u rukovodećim strukturama novopazarskog kluba, a pre više od deceniju i po obavljao je i predsedničku funkciju.

foto: Print Screen Youtube

Za potpredsednike su imenovani Asim Prenča i licencirani menadžer UEFA Dejan Bašić, a u novi Upravni odbor kooptirano je još 14 članova. Početak priprema zakazan je za sutra od 14.00 na Gradskom stadionu, kada će prozivku izvršiti šef stručnog štaba Marjan Živković. - Cilj je da nastavimo da radimo, zato smo sve ovo i napravili, možda malo i na brzinu. Mesec dana ostavljeno je potencijalnim sponzorima da se jave i preuzmu klub, niko se nije javio. Ako se neko pojavi, spremni smo da mu ustupimo mesto - naveo je Imamović.

foto: Saša Pavlić Koky

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da će se ovdašnji prvoligaš i dalje takmičiti i da je to dobra vest za ljubitelja sporta, a posebno fudbala. - Tokom perioda koji smo ostavili zainteresovanim sponzorima, razgovarali smo sa ozbiljnim i neozbiljnim kandidatima. Niko se nije javio da želi da preuzme rukovođenje. Grad je uložio dodatne napore da finansijski podrži klub, kako bi nastavio takmičenje - dodao je Biševac. Prva liga Srbije nastavlja se 10. marta, a Novi Pazar će u meču 16. kola gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.