Barsa izbegla blamažu u finišu zahvaljujući Mesijevoj lepotici, Sevilja prokockala bitne bodove, Leganes dobio goleadu protiv Espanjola! (VIDEO)
Foto: EPA / Enric Fontcuberta

PRIMERA, 21. KOLO

Barsa izbegla blamažu u finišu zahvaljujući Mesijevoj lepotici, Sevilja prokockala bitne bodove, Leganes dobio goleadu protiv Espanjola! (VIDEO)

Andalužani su napravili kiks koji u bliskoj budućnosti može skupo da ih košta

Objavljeno:

Fudbaleri Leganesa pobedili su na svom terenu ekipu Espanjola sa 3:2 u utakmici 21. kola španske Primere.

Leganes je, posle osme pobede od početka šampionata, deseti na tabeli sa 28 bodova, dok je Espanjol na 14. poziciji sa četiri boda manje.

U centru pažnje na današnjem meču bio je fudbaler Espanjola Mario Ermoso, koji je postigao tri gola, ali je dva puta slao loptu u svoju mrežu.

On je u 11. minutu postigao prvi autogol, u 49. je Espanjol izjednačio preko Navara, a novu prednost Leganesu doneo je Guerero u 69. minutu.

Ermoso je potom u 82. minutu ponovo zatresao svoju mrežu, da bi šest minuta kasnije postigao i treći gol, ovog puta na pravoj strani.

Fudbaleri Leganesa u narednom kolu gostuju Hetafeu, dok Espanjol dočekuje Barselonu.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom terenu Las Palmas sa 3:0, u utakmici 21. kola španskog prvenstva i smanjili zaostatak za vodećom Barselonom na osam bodova.

Atletiko je postigao golove u poslednjih pola sata utakmice. Prvi gol postigao je Antoan Grizman u 61. minutu, prednost je udvostručio Ferando Tores u 73, a konačan rezultat postavio je Tomas u 88. minutu.

Ekipa Dijega Simeonea je posle 13. pobede u prvenstvu druga na tabeli sa 46 bodova i ima osam manje od vodeće Barselone, koja kasnije igra protiv Alavesa. Atletiko sada ima šest bodova više od trećeplasirane Valensije.

Las Palmas je pretpeo 15. poraz u prvenstvu i pretposlednji je na tabeli sa 14 bodova.

Sevilja i Hetafe su odigrali nerešeno 1:1, a ovo je novi kiks tima iz Andaluzije koji pretenduje da direktno ode u Ligu šampiona na kraju sezone.

Za sada su šesti, ali na pet bodova manje od četvrtoplasiranog Reala.

Alaves je bio na pragu iznenađenja sezone, sve do 72. minuta kada je Barsa najpre izjednačila preko Suareza, a onda povela zahvaljujući Mesiju šest minuta pre kraja, što je bio konačan rezultat.

Klub za koji već duže vreme ne igra Aleksandar Katai, poveo je preko Džonatana Guidetija u 23. minutu, ali nije uspeo da izdrži na "Nou Kampu".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Delije izvređale Alena Omića posle pobede Zvezde nad Olimpijakosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.