Saša Ilić se odrekao kapitenske trake! (VIDEO)
Saša Ilić, Foto: Dado Đilas

E, zato je najveći

Saša Ilić se odrekao kapitenske trake! (VIDEO)

- Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa - rekao je...

Objavljeno:

Kapiten Partizana Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak humanitarnih aukcija Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“, ovoga puta u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake Saše Ilića.

Svemu ovome još veću vrednost daje činjenica da je ovo možda poslednja sezona u kojoj Ilić, igrač s najviše odigranih mečeva u istoriji Partizana, predvodi tim sa terena u ulozi kapitena iako se još nije zvanično izjasnio o penzionisanju.

- Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču, i da budemo tu za njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju - naglasio je kapiten crno-belih.

Saša Ilić
Saša Ilić foto: Beta

Sav prihod od prodaje namenjen je za operaciju velikom simpatizeru kluba iz Humske, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan je rođen s teškim deformitetom lica, i dosad je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti 9.000 evra za još jednu operaciju vilice,lica i zuba koje su mu neophodne.

Ukoliko želite da se nadmećete za ova dva vredna dela Partizanove istorije, to možete da uradite OVDE.

Svi koji su u mogućnosti takođe mogu donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa: Dinarski: 115-0381642435922-77 Devizni: RS35115033816424359227

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.