BALOTELI ZBOG ASTORIJA OPLEO PO ALVESU: To što je on rekao je sr*** i nema veze ni sa čim! (VIDEO)
Mario Baloteli, Foto: Printscreen/Youtube

ZAISTA SRAMno

BALOTELI ZBOG ASTORIJA OPLEO PO ALVESU: To što je on rekao je sr*** i nema veze ni sa čim! (VIDEO)

On je istakao da to nije bilo ni vreme ni mesto za takav komentar!

Objavljeno:

Marija Balotelija su baš zabolele reči Danija Alvesa o tragično preminulom Davideu Astoriju.

On je istakao da to nije bilo ni vreme ni mesto za takav komentar, iako u suštini nema ničeg pogrešnog u tome što je rekao.

- To što je rekao nije pogrešno, ali mogao je da zadrži to za sebe u tom momentu. Trebalo je da izjavi saučešće i to je to, ne treba da pričate gluposti. Takvi komentari nisu primereni kada se suočite sa nečijom smrću. Rekao je stvari koje su sr***, i nemaju veze ni sa čim. Astori je inače bio dobar momak, prijatan, i to mogu da kažem jer sam igrao s njim za reprezentaciju Italije - istakao je Baloteli, pa nastavio:

- Nažalost, u četvrtak ne mogu da idem na sahranu jer imam trening, inače bih ušao u auto i došao. To je nešto što se dešava uprkos mnogim proverama kojima smo kao igrači podvrgnuti jednom mesečno. Strašno je razmišljati o tome, jer je bio u krevetu i izgledao je dobro. Suviše je lako da odete sa ovog sveta - rekao je Baloteli.

A, podsetimo se i šta je Dani tačno rekao o Astorijevoj smrti:

- Nismo toliko potreseni, jer ga nismo poznavali mnogo, žao mi je njegove porodice. Mislim da je Davide učinio ono što je dugovao ovom haotičnom svetu i sada je na boljem mestu. Ali u ovom svetu svakog dana umire hiljade dece, koja ne dobijaju mnogo pažnje. Umiru od gladi, a podjednako su važni. Svi ćemo umreti pre ili kasnije, jer smo prolazni. Možda smo tužni, ali ne kao njegova porodica - rekao je Alves pre utakmice protiv Reala kada su ga novinari pitali o tome da li ih je poremeti.

BONUS VIDEO: OPŠTE LUDILO! Pogledajte kako su navijači Vojvodine budili fudbalere Zvezde u cik zore!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.