VANREDNO STANJE - PONUĐENA OSTAVKA! Sada je uprava je na potezu! (FOTO)
Detalj sa derbija u Nišu, Foto: Fonet

loša serija

VANREDNO STANJE - PONUĐENA OSTAVKA! Sada je uprava je na potezu! (FOTO)

Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša.

- Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim ostavku - rekao je Dmitrović za agenciju Beta.

Dmitrović je naveo da veruje u "svoje znanje i rad njega i saradnika", što je u drugom delu sezone i prikazano, kako je rekao, pobedom nad Partizanom.

- Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali, ali u poslednje vreme nismo imali sreće u nekim situacijama i rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza - kazao je Dmitrović.

foto: Filip Plavčić

On je rekao da je nuđenje ostavke Upravnom odboru "moralni čin" posle dva uzastopna poraza, kako bi ekipa mogla da se "razdrma", prekine loš niz i vrati se na "staze uspeha ka Evropi".

- Takođe, stavljam se na raspolaganje klubu, tako da mogu da računaju na mene ako smatraju da sam na bilo koji način potreban ili da svojim iskustvom mogu da mu pomognem u klubu. Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukaciju i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao -rekao je Dmitrović.

Ukoliko Upravni odbor prihvati ponuđenu ostavku Radnički će u pauzi koja sledi morati da pronađe novog trenera koji će ekipu voditi u završnici sezone.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić nakon uručenja dresa sa brojem 100

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.