PANCERI ZGAZILI ORLIĆE: Novi poraz srpskih kadeta na Evropskom prvenstvu! (FOTO) (VIDEO)
Novi poraz srpskih kadeta, Foto: Reuter

U17 - EP

PANCERI ZGAZILI ORLIĆE: Novi poraz srpskih kadeta na Evropskom prvenstvu! (FOTO) (VIDEO)

U poslednjem kolu, u petak 11. maja, Srbija se sastaje sa Holandijom, a rival Nemcima u borbi za drugo mesto biće Španija

Objavljeno:

I u drugom meču na Evropskom prvenstvu u Engleskoj, kadetska reprezentacija Srbije je poražena, ovog puta od selekcije Nemačke - 0:3 (0:3).

Posle uvodnog meča sa Španijom u kome su i pored dobre igre poraženi minimalnim rezultatom, „orlići“ su, utisak je, rano ostali bez nade u povoljan epilog

foto: Reuter

Sve je praktično rešeno posle prvog poluvremena u kome su Nemci stekli ogroman kapital. Pad koncentracije u važnim trenucima uticao je da rival lako dođe do velike prednosti i na taj način anulira visok poraz od Holandije (0:3) na startu turnira.

U poslednjem kolu, u petak 11. maja, Srbija se sastaje sa Holandijom, a rival Nemcima u borbi za drugo mesto biće Španija.

Strelci: 0:1 Bozdogan 18, 0:2 Dajaku 24, 0:3 Dajaku 37.

Srbija: Slavković, Radmanovac, Balaž, Eraković, Mitrović, Belić, Novaković, Kupusović, (od 41. Vidosavljević), Zukić, Dedijer, Đermanović (od 53. Burmaz)

Selektor Ivan Jević

Nemačka: Unbehaun, Borges, Bukusu (od 66. Ferjani), Katerbah, Aidonis, Brand, Hartman, Papela, Bozdogan (od 68. Aga), Mejer, Dajaku (od 77. Grim)

Selektor Mihael Prus

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.