Dinosaurusi više ne postoje! Golman umalo izbacio Borusiju iz LŠ, fešta u Hofenhajmu, tuga u Leverkuzenu, debakl Bajerna! (VIDEO)
Foto: EPA/Armando Babani

Bundesliga, 34. kolo

Dinosaurusi više ne postoje! Golman umalo izbacio Borusiju iz LŠ, fešta u Hofenhajmu, tuga u Leverkuzenu, debakl Bajerna! (VIDEO)

Poslednje kolo Bundeslige donelo nam je mnogo drame i uzbuđenja

Objavljeno: 18:02h

Dinosaurusi više ne postoje! Oni pravi su izumrli odavno, a sada ih više nema ni u Nemačkoj. HSV, čiji je upravo nadimak "dinosaurusi", jer za 55 godina postojanja nisu nikada ispali iz Bundeslige, sada jesu.

Uzaludna je bila pobeda u poslednjem kolu nad Borusijom iz Menhengladbaha 2:1, jer Keln nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Volfzburga u gostima 4:1, tako da će "vukovi" u plej-aut za opstanak, a HSV ide u Cvajtu.

To ujedno znači i da će naš reprezentativac Filip Kostić skoro pa sigurno promeniti sredinu ovog leta, jer igrač njegovih kvaliteta teško da će pristati da igra u drugoj ligi.

Koliko je bilo uzbudljivo u borbi za nadu u opstanak, toliko je bilo i u borbi za mesta koja vode u u kvalifikacije za Ligu šampiona. Hofenhajm je u direktnom duelu pobedio Borusiju iz Dortmunda 3:1 i domogao se željene pozicije.

Roman Burki je napravio neviđeni kiks kada je poklonio loptu u noge Andreju Kramariću za 1:0. Rojs je izjednačio, ali su onda Salai i Kaderabek osigurali trijumf i veliki uspeh domaćinu.

Ipak, na kraju u Dortmundu neće tugovati, jer im su ipak ostali na četvrtom mestu, s obzirom na bolju gol razliku od Leverkuzena, gde je opšta tuga.

"Aspirindžijama" je falila ubedljiva pobeda nad Hanoverom i mogli su da je ostvare, vodili su i 3:0 i imali dovoljno vremena za još neki gol, ali se onda sve raspalo u nadoknadi kada su primili dva pogotka.

Vredno je još pomenuti da je Bajern u poslednjem meču sezone doživeo ubedljiv poraz od Štutgarta na "Alijanc areni" 4:1.

Bundesliga, 34. kolo:

Subota

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.