UŽASNA TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Čuveni fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Prepoznatljivo ime iz Premijer lige

UŽASNA TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Čuveni fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći! (VIDEO)

Nesreća se dogodila nakon što je ostavio svoju decu u školi

Objavljeno:

Velika tragedija je zadesila fudbalski svet! Jedan od čuvenih igrača iz Premijer lige s kraja prošlog i u prvoj deceniji ovog veka, DžejLojd Semjuel poginuo je u automobilskoj nesreći.

Dugogodišnji član Aston Vile i reprezentativac Trinidada i Tobaga nastradao je u direktnom sudaru koji se dogodio nakon što je ujutru odvezao decu u školu.

DžejLojd Semjuel u duelu sa Džermejnom Penantom
DžejLojd Semjuel u duelu sa Džermejnom Penantomfoto: Profimedia

Vest o pogibiji 37-godišnjeg bivšeg fudbalera objavio je i Fudbalski savez Trinidada i Tobaga putem svoj stranice na Fejsbuku.

- Dobili smo užasne vesti da je naš bivši reprezentativac i bivši igrač Aston Vile i Boltona, DžejLojd Semjuel poginuo u saobraćajnoj nesreći u Engleskoj ovog jutra. Prema izveštajima, DžejLojd je nastradao u direktnom sudaru kada se vraćao kući nakon što je ostavio svoju decu u školi. Fudbalski savez Trinidada i Tobaga i njegovi bivši saigrači izražavaju najdublje saučešće njegovoj porodici i u Britaniji i ovde, na Trinidadu i Tobagu.

Semjuel je seniorsku karijeru započeo u Aston Vili, a pored Boltona, nastupao je još i za Džilingem, Kardif, Esteglal i Pajkan. Bio je mladi reprezentativac Engleske pre nego je prihvatio da u seniorskoj konkurenciji nastupa za Trinidad i Tobago, zemlju svog porekla.

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.