RAZMAŽENI PANCERI! Nemci su još jednom dokazali koliki su perfekcionisti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Sascha Steinbach

Nije prošlo švabski atest

RAZMAŽENI PANCERI! Nemci su još jednom dokazali koliki su perfekcionisti! (FOTO) (VIDEO)

Kros je rekao da smeštaj sigurno neće biti izgovor ukoiko dođe do loših rezultata

Objavljeno: 17:13h

Fudbalska javnost bruji o pobedi domaćina nad Saudijskom Arabijom (5:0) u prvomj utakmici Mundijala u Rusiji, kao i izuzetnoj ceremoniji otvaranja i gostoprimstvu koje je dočekalo sve goste Rusije.

Međutim fudbaleri i selektor "Pancera", nisu bili zadovoljni smeštajem u kome će boraviti tokom grupne faze svetskog prvenstva.

Humels daje autogram
Humels daje autogramfoto: EPA/Sergei Ilnitsky

Aktuelni svetski prvaci u fudbalu smešteni su u mestu Vatutinki, nedaleko od Moskve.

Iako su se Rusi svojski potrudili da sve bude savršeno pred početak Mundijala, pedantni Nemci su uspeli da pronađu zamerke na račun kampa u kom su smešteni.

Budući da je Vatutinki malo mesto sa nešto više od 12.000 stanovnika, bilo je za očekivati da ne nudi preterano zanimljiv sadržaj mimo aktivnosti vezanih za samo prvenstvo.

Pejzaži Vatutinkia
Pejzaži Vatutinkiafoto: AP

Reprezentativci Nemačke i njihov selektor bili su šokirani prizorima koji su ih dočekali po dolasku u Vatutinki. Stare oronule i napuštene kuće, neasfaltirani putevi, blato na sve strane, lade i Moskviči po tim istim ulicama

Toni Kros je bio krajnjre šaljiv dok je komentarisao smeštaj u kome odsedaju "Panceri".

- Ma, sve će biti u redu. Možemo opušteno da provodimo vreme sa dve ili čak tri aktivnosti koje su nam na raspolaganju. To je apsolutno u redu i normalno, ako budemo imali veću želju za odmorom - našalio se fudbaler Reala.

Panceri treniraju u Vatutinkiju
Panceri treniraju u Vatutinkijufoto: AP

Pored ove izjave, fudbaler Reala je rekao da u ekipi nisu zadovoljni uslovima, kao i da pomoćni trener Tomas Šnajder nije mogao da koristi vodu u sobi - jer je nije bilo.

Podsetimo, reprezentacija Nemačke brani titulu svetskog prvaka, a pritom je imala ozbiljnih turbulencija u pripremnom periodu. Osvrnuvši se na to, Kros je rekao da smeštaj sigurno neće biti izgovor ukoiko dođe do loših rezultata.

idila u Vatutinkiju
idila u Vatutinkijufoto: AP

Nemačka u okviru grupe F prvi meč igra sa Meksikom 17. juna, dok su utakmice sa Ševedskom i Južnom Korejom na programu 23., odnosno 27. juna.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.