DONALD PONOVO NA MARAKANI: Holanđanin među svojima, a Zvezda je jača za još dva reprezentativca Srbije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

OBILAZAK

DONALD PONOVO NA MARAKANI: Holanđanin među svojima, a Zvezda je jača za još dva reprezentativca Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativci Srbije Milan Rodić i Nemanja Radonjić priključili su se treninzima svog kluba posle kraćeg odmora nakon povratka iz Rusije

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde obavljaju poslednje pripreme pred start nove sezone i duele prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv letonskog Spartaksa. Podršku im je ovog petka pružilo dobro poznato lice, nekadašnji kapiten Mičel Donald.

Holanđanin je prošle sezone nosio traku oko ruke na duelima crveno-belih kada u igri nije bilo Nenada Milijaša, a tokom tri sezona ostavio je dubok trag.

Ovog leta napustio je redove šampiona Srbije i otisnuo se u Tursku, gde je potpisao za Malatiju. Ipak, pokazao je da nije zaboravio bvši klub, pa je ovog petka došao da poseti bivše saigrače.

Bio je na popodnevnom treningu i tako pružio podršku crveno-belima pred evropske izazove.

A, to nije sve. Reprezentativci Srbije Milan Rodić i Nemanja Radonjić priključili su se treninzima svog kluba posle kraćeg odmora nakon povratka iz Rusije, i po rečima Milojevića biće u konkurenciji za meč prvog kola kvalifikacija protiv šampiona Letonije.

Zvezdin levi bek Milan Rodić istakao je da je učešće na Mundijalu privilegija za svakog fudbalera.

- To je zaista veliko iskustvo za jednog igrača, nije mala stvar otići na Svetsko prvenstvo. Treba otići tamo i doživeti sve to. Mnogo će mi značiti u utakmicama koji me očekuju u crveno-belom dresu to što sam imao priliku da na delu vidim kako igraju velike ekipe i da naučim nešto od nekih majstora fudbala. Ostaje žal što naša reprezentacija nije prošla grupu, imali smo šansu, ali verujem da ćemo biti uspešniji ako nastavimo sa dobrim radom - rekao je Rodić.

foto: Dado Đilas

Odlične igre u Zvezdinom dresu preporučile su Milana Rodića selektoru reprezentacije Srbije.

- Naravno da sam očekivao takav ishod, kada sam dolazio u Zvezdu imao sam odličan osećaj, bio sam siguran da ćemo u godinu dana napraviti dobar rezultat tako da nisam iznenađen. Imali smo zaista odličnu sezonu, nadam se da će se ponoviti i sada pa da ćemo imati još više reprezentativaca.

foto: FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.