Ilić poručio Živkoviću: Ili produži ugovor ili idi odmah!

kapiten bez pardona

Ilić poručio Živkoviću: Ili produži ugovor ili idi odmah!

Kapiten Partizana smatra da se mladi fudbaler crno-belih ponaša veoma nekorektno prema klubu
Objavljeno: 14:50h

Ne stišava se buka oko Andrije Živkovića. Mladi fudbaler Partizana već nekoliko sedmica je glavna tema svih medija u Srbiji, tačnije njegov (ne) ostanak u Humskoj. Poslednjih nekoliko dana maltene se pokrenula kampanja iz tabora crno-belih, da Živković ili napusti Partizan ili produži ugovor sa Partizanom. Tome se priključio i kapiten crno-belih Saša Ilić, koji je rekao da mladi fudbaler ne bi trebalo tako da se ponaša, kao i da njemu ovo najviše šteti - iz fudbalskih razloga.

- Nisam toliko upućen, ali prema onome što čitam u novinama - ovo mi je nepojmljivo. Nikad se ranije nešto slično nije dešavalo u Partizanu. Znam da su se vremena promenila, ali ubeđen sam da svi momci koju prođu našu školu osećaju velike emocije Partizanu. Verujem da to nije izuzetak ni sa Andrijom. Znam da mu nije lako, ali nije mi jasno koji je njegov motiv da sve ovo ne uradi i ne završi na pravi način. Želim da što pre razreši trenutnu situaciju, fudbalski mu ovo nikako ne ide u korist.
- Pričao sam jednom sa Andrijom. Iz najbolje moguće namere, objasnio sam mu da mora da bude svestan veličine Partizana. Čuo sam da je u dobroj situaciji za sebe. Ne znam šta se dešava oko ugovora, jer nisam neko ko je pričao sa sadašnjom ili bivšom upravom. Ali, smatram da bi trebalo da odgovaraju svi ljudi koji su umešani u ovo. Ovo je nenormalno, i meni potpuno nejasno - rekao je Ilić za Blic. (Espreso.co.rs/Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.