Druga liga, bato: Nekada Portova budućnost, danas traži šansu da ponovo igra fudbal!
Foto: Saša Pavlić Koky

na novoj destinaciji

Druga liga, bato: Nekada Portova budućnost, danas traži šansu da ponovo igra fudbal!

Nekada jedan od najvećih talenata srpskog fubala u ne tako dobroj poziciji

Objavljeno: 18:41h

Predviđali su mu veliku karijeru, delovalo je da je na pravom putu, ipak fudbalska sreća mu je okrenula leđa i sada se predvodnik Zlatnih Orlića iz Litvanije nalazi na novoj destinaciji.

Marko Pavlovski, kapiten generacije koja je osvojila prvu titulu pod ovom zastavom i himnom Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, potpisao je za portugalskog drugoligaša Varzim.

24-godišnji Beograđanin posle neuspešne epizode u Portu, pokušavao je u Mehelenu i Splitu da oživi karijeru, ali nije uspeo i morao je da se vrati u matični klub - OFK Beograd. Sa Karaburme se uputio u Voždovac gde se takođe nije proslavio.

Sada će pokušati da se vrati na fudbalsku mapu u Varizmu, klubu koji se nalazi na devetoj poziciji portugalske druge lige. Pavlovski je stavio paraf na dvogodišnji ugovor.

- Ovo je klub sa bogatom istorijom, prelepim stadionom i odanim navijačima. Verujem u klupski projekat i nadam se da ćemo napraviti neke sjajne stavri. Varzim je prestižan klub i učiniću sve da mu pomognem. Liga II je idealno takmičenje za igrače da napreduju - rekao je Pavlovski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.