LJUBIMAC DELIJA JE KRIV ZA DOLAZAK EBESILIJA: Istorija se ponavlja!
Lorenco Ebesilio, Foto: Starsport©

holanđanin je u odličnoj formi

LJUBIMAC DELIJA JE KRIV ZA DOLAZAK EBESILIJA: Istorija se ponavlja!

Rekao mi je da moram da budem svestan svega, da je ovo veliki klub i da su ciljevi uvek najviši - rekao je Ebesilo za Sportski žurnal

Objavljeno: 19:06h

Na početku njegove epizode na Marakani nije sve teklo po planu - Lorencu Ebesiliju je bilo potrebno vreme da se privikne na Beograd i igranje za Crvenu zvezdu, ali kada je ušao u formu pokazao je zašto je uprava kluba iz Ljutice Bogdana odučila da ga dovede.

Jedan od najzaslužniji što se Holanđanin odlučio za Zvezdu bio je prvi strani kapiten crveno-belih - Mičel Donald.

– Mič je igrao ovde tri godine, bio je prvi stranac kapiten, imao je mnogo toga da mi kaže. Jako je dobro za igrača ako uspe da ostane toliko dugo u jednom timu. Prošle sezone ostvarili su veliki uspeh. Rekao mi je kako stoje stvari, da ovde svi žive za Zvezdu. Osvrnuo se mnogo puta i na to da je prošlo 26 godina od kada Zvezda nije igrala Ligu šampiona. Rekao mi je da moram da budem svestan svega, da je ovo veliki klub i da su ciljevi uvek najviši - rekao je Ebesilo za Sportski žurnal.

Kao i na Kipru Ebesiliju je bilo potrebno vreme da se privikne na novu sredinu.

Istorija se ponavlja. Kad pogledam unazad, vidim da sam uvek postizao prvi gol kasno u prvenstvu, ali posle toga dolaze sami – osvrnuo se Lorenco Ebisilio na činjenicu da je za APOEL u šampionatu Kipra prvenac prošle godine postigao u 13. kolu, 25. novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.