Tomić razvalio vrata svlačionice i napao sudije posle derbija: J***m vam krv, lopovi!

Brutalno ih izvređao

Tomić razvalio vrata svlačionice i napao sudije posle derbija: J***m vam krv, lopovi!

Mladi stručnjak nije mogao da obuzda emocije i upao u svlačionicu gde su bili arbitar Glođović i njegovi pomoćnici
Objavljeno: 11:16h

Videlo se jasno još tokom televizijskog prenosa da je trenera Partizana Ivan Tomić bio prilično besan i gnevan zbog svega što se događalo u 150. večitom derbiju. Tomić besan posle derbija: Nisam video veći penal od onog! Faul za Zvezdu nije postojao! (VIDEO) Strateg crno-belih je podlegao emocijama još od trenutka kada nije dosuđen jedanaesterac za njegov tim, a kasnije se samo njegova nervoza povećavala i na kraju kulminirala upadanjem u sudijske prostorije nakon meča.

Uneo mu se u facu i urlao: Gnevnog trenera Partizana nisu mogli da odvoje od sudije Glođovića! (VIDEO) Kako piše "Sportski žurnal", Tomić nije samo imao verbalni duel sa arbitrom Vladom Glođovićem na poluvremenu, već i posle meča, kada je uleteo u sudijsku svlačionicu i počeo da psuje. - Je**m vam krv, da vam je**m svima. Sram vas bilo, lopovi, da vam p***a materina - vikao je Tomić, piše u jednom od izveštaja dostavljenom u kancelarije Partizan na izjašnjavanje.
Na sreću do fizičkog sukoba nije došlo, zahvaljujući brzoj reakciji komesara za bezbednost Živka Šljukića, predstavnika kluba Milana Milijaša i Dragana Dimitrijevića, zaduženog od strane kluba domaćina za bezbednost sudija. Mešutim, ni to nije bilo sve pošto je Tomić pri izlasku iz svlačionice izvalio vrata iz šarki, a odbio je da se izjasni o incidentu posle utakmice na zahtev delegata uprkos upozorenjima. (Espreso.co.rs / Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.