MILINKOVIĆ ZBUNJUJE: Evropski mečevi su naša prednost, a možda i nisu!
Foto: Fonet

MAČ SA DVE OŠTRICE

MILINKOVIĆ ZBUNJUJE: Evropski mečevi su naša prednost, a možda i nisu!

Trener aktuelnog srpskog šampiona se nada dobroj igri i zdravoj fudbalskoj atmosferi.
Objavljeno: 15:05h

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je uigranost prednost njegovih fudbalera pred Večiti derbi sa Crvenom zvezdom, kao i jake utakmice u evropskim kvalifikacijama ove sezone. - Derbi odlučuju nijanse, velika je inspiracija na toj utakmici. Verujem u svoj tim, iza sebe imamo mnogo jakih utakmica, pogotovo kada je Evropa u pitanju i to možda može da nam pomogne, a i ne mora - izjavio je Milinković dan uoči meča.

Crno-beli su peti na tabeli sa 15 bodova, pet manje od vodećeg "večitog" rivala, ali i utakmicom manje. - Utakmicu manje bi trebalo imati u vidu, govorićemo o jasnoj bodovnoj prednosti tek kad je odigramo. Apsolutno verujem da ćemo se sutra približiti Zvezdi na tabeli - naveo je trener Partizana.
Milinković je kazao da je sastav Zvezde mnogo drugačiji u odnosu na prošlu sezonu i da je vreme "najbolji sud". - Zvezda je napravila mnogo stvari u ovom prelaznom roku. Naravno, time je pokazala ambiciju za ovo prvenstvo. Oformila je veoma kvalitetan tim, sa trenerom koji je ostvaren, sa internacionalnom karijerom, čiji rad veoma cenim - kazao je Milinković. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.