BRINU O SIGURNOSTI VEČITIH: Kapiteni Partizana i Zvezde na istom mestu!
Milijaš i Ilić na sajmu automobila, Foto: FK Partizan

na sajmu automobila

BRINU O SIGURNOSTI VEČITIH: Kapiteni Partizana i Zvezde na istom mestu!

Nenad Milijaš i Saša Ilić u poseti Kompaniji Dunav osiguranje

Objavljeno:

Povodom 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu štand Kompanije Dunav osiguranje posetio je kapiten FK Partizan Saša Ilić koji je družeći se sa gostima sajma i prisutnim novinarima iskazao zadovoljstvo zajedničkom saradnjom.

– Kada ste na mestu kapitena Partizana imate veliku odgovornost prema svom klubu i saigračima. Naročito ako ste dugo na sportskim stazama. To se odnosi i na «Dunav osiguranje» koje već 45 godina veoma uspešno traje i opstaje na tržištu.

Nije lako ni u sportu ni u biznisu dospeti na prvu poziciju, a još je teže tu i opstati. Gradili smo ime i tradiciju i dostigli kvalitet i svetske standarde. Zato mi je drago što Dunav osiguranje kao partner i sponzor podržava fudbalski klub Partizan i što će to nastaviti i u budućnosti - ističe Ilić.

Saša Ilić u poseti Kompaniji Dunav osiguranje
Saša Ilić u poseti Kompaniji Dunav osiguranjefoto: FK Partizan

Pored Saše Ilića prisutnim novinarima obratio se i direktor Glavne filijale u Kompaniji Dunav osiguranje Ljubomir Zec, kao i direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović, koji je tom prilikom čestitao jubilej kompanije i premijerno predstavio dres prvog tima sa znakom Dunav osiguranja na rukavu, koji će igrači nositi u nedelju 31. marta 2019. godine u utakmici 28. kola SLS FK Napredak − FK Partizan u Kruševcu, ali i ubuduće, sve dok traje ugovor Partizana i Dunav osiguranja.

Kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš družili su se sa najmlađim posetiocima sajma automobila i tom prilikom su potpisivali lopte i majice sa znakom Kompanije Dunav osiguranja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.