ODVEO PARTIZAN U LIGU ŠAMPIONA, A SADA ZAVRŠAVA KARIJERU: Lotar Mateus rekao zbogom trenerskoj karijeri!
Lotar Mateus, Foto: AP/Antonio Calanni

KRAJ

ODVEO PARTIZAN U LIGU ŠAMPIONA, A SADA ZAVRŠAVA KARIJERU: Lotar Mateus rekao zbogom trenerskoj karijeri!

Slavni nemački igrač je poslednji put radio kao selektor reprezentacije Bugarske

Objavljeno:

Nekada najbolji fudbaler sveta, bivši nemački reprezentativac i nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus završio je trenersku karijeru.

Slavni nemački igrač je poslednji put radio kao selektor reprezentacije Bugarske, ali se ta epizoda neslavno završila, jer nije uspeo da ekipu odvede na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

- Odbio sam nekoliko ponuda, neke nisu bile dobre. Imao sam lepu avanturu kao trener, ne toliko kao igrač... Šteta je što nisam bio trener u Bundesligi, ali ne žalim previše. Posle odlaska sa klupe Bugarske imao sam drugačija interesovanja u fudbalu - rekao je Lotar Mateus koji je trenutno angažovan kao stručni konsultant na televiziji Skaj.

U lepom sećanju će Mateus ostati navijačima Partizana pošto je njihov voljeni klub odveo u Ligu šampiona 2003. godine. To je bilo prvo učešće srpske ekipe u eliti u novom formatu.

U trenerskoj karijeri, Lotar Mateus je bio na klupi bečkog Rapida, Atletiko Paranesea, Red Bul Salcburga, Makabi Netanje i reprezentacije Mađarske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.