Dan kada je Tejgo upropastio Robijev prvi derbi posle 20 godina! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

2 komada na debiju

Dan kada je Tejgo upropastio Robijev prvi derbi posle 20 godina! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Sa dva pogotka Tjego je naneo poraz timu Roberta Prosinečkog, koji je takođe tog dana debitovao u okršajima "večitih", tog puta kao trener
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana od 18.00 sati igraju prvu utakmica polufinala Kupa Srbije. Protivnik crno-belih biće subotički Spartak. Srpska svetinja, a rešetaju samo stranci: U ovih 8 derbija strelci nisu bili naši igrači! (VIDEO) Uoči predstojećeg duela kluba iz Humske u najmasovnijem takmičenju, prisetićemo se trijumfa, koji je Partizan u ovom takmičenju izvojevao na današnji dan, 16.03.2011. godine. Jedan od omiljenih golova Delija postignut je na današnji dan! (GIF) (VIDEO) Prins Tejgo, bivši reprezentativac Gane, sa dva postignuta pogotka protiv Crvene zvezde, Partizanu je obezbedio kapitalnu prednost pred revanš u polufinalu Kupa i to na debiju u "večitim derbijima"! Sa dva pogotka Tjego je naneo poraz timu Roberta Prosinečkog, koji je takođe tog dana debitovao u okršajima "večitih", tog puta kao trener.

Sasa Pavlic Koky
KUP SRBIJE, PRVA POLUFINALAN UTAKMICA
Partizan - Crvena zvezda 2:0. Stadion:
JNA. Gledalaca: 22.744. Strelci: Tejgo 4, 48. PARTIZAN: Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski, Petrović(Medo), Babović, Ilić, Smiljanić, Iliev(Adija), Tejgo. CRVENA ZVEZDA: Stamenković , Ninkov, Ćosić, Tošić, Mikić(Vilotić), Mijailović, Kadu, Evandro, Borha, Jevtić (Lazović), Koroman (Kaluđerović). (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.