FIFA zabranila bivšem napadaču Partizana da igra za slovenački klub! (FOTO)

Lazović šokiran!

FIFA zabranila bivšem napadaču Partizana da igra za slovenački klub! (FOTO)

U pitanju su administrativni problemi, zbog kojih će Olimpija biti lišena usluga bivšeg reprezentativca Srbije, a Lazović istovremeno bez prilike da igra u prolećnom delu sezone
Objavljeno: 22:08h

Olimpija iz Ljubljane potvrdiila je da je iz FIFA stigao zvaničan dopis da nekadašnji napadač Partizana, Danko Lazović, ne može da igra za slovenački klub do kraja sezone! U pitanju su administrativni problemi, zbog kojih će Olimpija biti lišena usluga bivšeg reprezentativca Srbije, a Lazović istovremeno bez prilike da igra u prolećnom delu sezone.

Lazović je u razgovoru za slovenački portal Nogomaniija otkrio kako se oseća povodom ovoga: - Ne mogu da vam opišem koliko me je ova vest razočarala! Razočaranje možda i nije dovoljno dobra reč da opiše moje stanje. Ne znam tačno u čemu je problem, nisam ni gledao te papire, ne znam kako se rešavaju takve stvari, ali neverovatno je da se ovo događa u 21. veku. Još nisam čuo za ovakav primer - objašnjava Lazović. Inače, Lazović je zbog Olimpije odbio druge ponude, koje je zimus imao i da je slovenački klub izabrao i zbog trenera Marka Nikolića, sa kojim je tokom karijere sarađivao u Partizanu. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.