TO JE PTICA! TO JE AVION! MA, TO JE NEMANJA RADONJIĆ: Srbin kao ispaljen iz katapulta pretrčao 45 metara i dao gol!
Nemanja Radonjić je postigao novi sjajan gol, Foto: Printscreen/Youtube/FIFTV

Novi pogodak

TO JE PTICA! TO JE AVION! MA, TO JE NEMANJA RADONJIĆ: Srbin kao ispaljen iz katapulta pretrčao 45 metara i dao gol!

Izgleda da je čuo šta se treneru sviđa kod njega i to je i demonstrirao na delu

Objavljeno:

Nemanja Radonjić ozbiljno poručuje da bi naredna sezone mogla biti njegova, makar kada je reč o igračima Olimpika iz Marseja posle one debitantske koja je bila takva da su se svi pitali zašto je taj momak plaćen 12 miliona.

Međutim, ove pripreme, pod novim trenerom Andreom Viljašom-Boašom, srpski reprezentativac odrađuje sjajno, a osim što dobro trenira, pokazuje se i na kontrolnim utakmicama.

Najavio je Portugalac da će mu ponovo dati šansu u drugom poluvremenu uz isticanje da mu se sviđa što Srbin donosi ekipi brzinu, eksplozivnost i dubinu, a Radonjić baš kao da je slušao njegove reči i čekao da upravo to pokaže na delu protiv Di Si junajteda.

Kao da je bio ispaljen iz katapulta, tako se zaleteo i trčao Radonjić u 48. minutu kada je dobio loptu, pretrčao sigurno preko 40 metara u punom sprintu, stuštio se u šesnaesterac, a onda rutinski pogodio suprotan ugao gola.

To je njegov drugi gol na pripremnim utakmicama pošto je prethodno još jedan lep pogodak postigao protiv Sent Etjena.

Ovaj Radonjićev gol je pokrenuo Olimpik pošto je posle prvog poluvremena bilo 1:1 (Strotman i Amarikva sa penala), a posle Srbina u strelce su se upisali Maksi Lopez (dva puta), Buna Sar (dva puta), Floran Šabrol i Salif Kaui.

Srpski reprezentativac se sada svojim igrama ozbiljno nameće za mesto u startnoj postavi na početku sezone, iako su mnogi verovali da će ga klub iz Marseja čak i prodati ovog leta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.