POVREDE GA UNIŠTILE: Čelnici Bajerna se hvataju za glavu, Koman najavio kraj karijere!
Kingsli Koman, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

NIJE MU SE NI RAZVILA KARIJEA

POVREDE GA UNIŠTILE: Čelnici Bajerna se hvataju za glavu, Koman najavio kraj karijere!

Navijači Bajerna će morati da se pomire sa sudbinom i da se, po svemu sudeći, oproste od Kingslija Komana koji je najavio povlačenje

Objavljeno:

Nijedan sportista ne voli da bude povređen, ali isto tako ni navijači ne žele da strahuju za omiljene igrače.

Međutim, navijači Bajerna će morati da se pomire sa sudbinom i da se, po svemu sudeći, oproste od Kingslija Komana koji je najavio povlačenje. Mladi krilni fudbaler nemačkog šampiona i reprezentacije Francuske ima samo 23 godine, ali će zbog brojnih povreda morati da završi karijeru pre vremena.

Rekao je da će to učiniti posle sledećeg peha, a nesreća mu se dogodila na Audi kupu kada se povredio u duelu protiv Totenhema.

- Ne želim i ne mogu da prihvatim još jednu operaciju, što je dosta, dosta je. Možda mom stopalu nije bilo suđeno da bude fudbalsko. Ako se tako ispostavi, radiću nešto drugo u životu i biću totalno van svega - rekao je besni Koman posle nove povrede.

Kingsli Koman
Kingsli Koman foto: AP/Matthias Schrader

Čelnici bavarskog tima su nervozni i čekaju da vide da li je Koman bio ozbiljan kada je pominjao penziju pošto to znači da će Bavarci biti u lošoj situaciji pošto su već ostali bez Ajrena Robena i Franka Riberija, a pregovori sa Mančester Sitijem oko Liroja Sanea stagniraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.