MILINKOVIĆA (NE) SMENJUJU: Steaua i Liga Evrope mu sačuvali posao!

BEZ ŠOK TERAPIJE

MILINKOVIĆA (NE) SMENJUJU: Steaua i Liga Evrope mu sačuvali posao!

Generalni direktor Partizana demantovao glasine o otpuštanju Zorana Milinkovića
Objavljeno: 14:49h

Partizan je pretrpeo težak poraz u Večitom derbiju i trenutno zaostaje čak osam bodova u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu, doduše uz utakmicu manje, ali radikalnih promena u redovima aktuelnog srpskog šampiona neće biti, uprkos brojnim glasinama koje su kružile u nedelju ujutru. Tako barem tvrdi Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih. - Nema smene u Partizanu, Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati - naglasio je on za "Mozzartsport" i pritom istakao sve dobre stvari koje je sadašnji šef struke Partizana uradio otkad je došao u Humsku.

- Već smo imali jednu šok terapiju u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. A i setite se da je Milinković obezbedio direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope, pa kako smo igrali protiv Steaue, to ne sme da se zaboravi. Trenutno jesmo u padu forme, ali se nadam da će se sve vratiti na našu stranu - rekao je Vazura. Potom je prokomentarisao i protekli Večiti derbi i imao prilično zanimljiva zapažanja.
- Odigrali smo najgoru utakmicu od početka sezone, a Zvezda najbolju. Imali su i sreću, sve što su šutnuli su i pogodili. Ali ne možemo i nećemo da se žalimo na faktor nedostatka sreće, već ćemo se okrenuti sebi i gledati šta možemo da ispravimo. - Najviše u realizaciji, pošto je Oumaru promašio dve sjajne prilike. Da je pogodio, verujem da bi ishod bio drugačiji - istakao je generalni direktor Partizana i podvukao još jednom da su svi iz uprave na strani Zorana Milinkovića.
- Milinkoviću je pružena maksimalna podrška, verujemo u ono što radi. Tokom dana ćemo sesti i razgovarati sa igračima i videti šta može da se popravi. Sad se okrećemo početku takmičenja u Ligi Evrope, uvereni smo da imamo snage i kvaliteta da u četvrtak na našem stadionu savladamo AZ Alkmar - zaključio je Vazura. (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.