Lotar Mateus zna ko bi bio idealan predsednik Partizana!

najbolje rešenje?

Lotar Mateus zna ko bi bio idealan predsednik Partizana!

Nekadašnji trener crno-belih javno podržao Nenada Bjekovića
Objavljeno:

Zahuktava se priča oko predsedničkih izbora u Partizanu. Za narednu nedelju je zakazana Skupština kluba, a sve se više priča o tome da bi prvi čovek crno-belih mogao da postane nekadašnji igrač, trener i funkcioner crno-belih, Nenad Bjeković. Ovakav izbor podržao bi i nekadašnji trener kluba iz Humske, Lotar Mateus. On smatra da ne postoji osoba kojoj bi ova funkcija bolje legla nego Bjekoviću.

- Partizanu je potrebna fudbalska priča. Neko ko razume Partizan. Ko živi za klub. Zato mogu da zamislim da to bude Nenad Bjeković. Čovek koji svaki sekund živi i oseća klub. On je iz sportske priče i čovek koji podržava Partizanovu decu. Bjeković uživa poverenje i poštovanje ne samo Partizanove struke, već cele fudbalske Srbije. Nenad je Partizan - rekao je Mateus za Blic. Pored toga, nekadašnji trener Parnog Valjka je izjavio i da su retki igrači kao što je kapiten Partizana, Saša Ilić.
- Saša je kvalitet dokazao i ne iznenađuje me što je i dalje jedan od najboljih. Igrač retkih kvaliteta, jedan među malo pravih kreativaca koje fudbal i dalje ima - dodao je Mateus. (Espreso.co.rs/Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.