Maestralni Ronaldo uništio Vukove, Sitiju dovoljan minimalac za istorijsko polufinale! (FOTO) (VIDEO)

ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA

Maestralni Ronaldo uništio Vukove, Sitiju dovoljan minimalac za istorijsko polufinale! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice pratili ste uz naš sajt
Objavljeno: 22:50h

Fudbaleri Real Madrida i Mančester Sitija su prvi polufinalisti ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona! "Kraljevski klub" je uspeo da eliminiše Volfsburg, dok su "građani" bili bolji od Pari Sen Žermena. Dva statistička šoka: Ronaldo nije najplaćeniji igrač sveta, a ispred prvog je jedan trener! (FOTO) Ko je trener - Murinjo ili Zidan? Radikalna taktička odluka na Bernabeuu! (VIDEO) Kakve veze ima Crvena zvezda sa utakmicom Real Madrid - Volfzburg? (FOTO) (VIDEO) UEFA-lona: 10 najkontroverznijih pobeda Barse u Evropi! (FOTO) (VIDEO) U prestonici Španije je viđen veoma zanimljiv meč. Kristijano Ronaldo je bio čovek odluke pošto je u 16. i 17. minutu postigao dva gola kojima je poravnao ukupan rezultat, da bi meč rešio u 77. minutu prelepim pogotkom iz slobodnog udarca. Imao je i Volfsburg svojih prilika, ali nije imao dovoljno koncentracije u završnici. Madriđani su mogli i do ubedljivije prednosti u finišu meča, ali se istakao golman Benaljo, pa je tako do kraja ostalo 3:0 za "kraljeviće", ukupno 3:2.

Reuters
U drugom meču programa na stadionu "Etihad" Mančester Siti je savladao Pari Sen Žermen minimalnim rezultatom od 1:0 golom Kevina de Brujnea. Domaćin je bio bolji rival i imao je priliku već u prvom poluvremenu da nokautira protivnika, ali Serhio Aguero nije realizovao jedanaesterac koji je sam izborio. Francuski šampion nije pružio zadovoljavajući nivo igre i nije stvorio previše dobrih šansi. Zlatan Ibrahimović je dva puta dobro šutirao iz slobodnog udarca, ali nedovoljno kvalitetno da bi savladao Džoa Harta.
Reuters
Sva dešavanja pre, za vreme i posle duela u Mančesteru i Madridu pratili ste uživo uz naš portal. 94' Mečevi su završeni! 77' Da li su rešeni večerašnji mečevi? Ne zna se ko je postigao lepši gol - Kristijano ili De Brujne! Real - Volfsburg 3:0, Mančester Siti - PSŽ 1:0!

70' 66' Nema sreće Serhio Ramos. Posle pogođene prečke u prvom poluvremenu, u drugom posle kornera pogađa stativu posle udarca glavom! 60'
55' 48'
46' 45' Poluvremena na oba meča su završena!
40' 31' 29'
18' Dobar pokušaj Ibrahimovića, ali još bolja intervencija Džoa Harta! 17' Kristijano Ronaldo je u razmaku od dva minuta anulirao prednost Nemaca! 2:0! 6' 20:45 20:30 20:00 Real Madrid Volfsburg Mančester Siti PSŽ 19:30
19:00
18:15
18:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.