Ono što je Ilić rekao za Grofa oduševiće svakog Deliju! (FOTO)

Pohvalio trenera Zvezde

Ono što je Ilić rekao za Grofa oduševiće svakog Deliju! (FOTO)

Kapiten crno-belih je izuzetno pohvalno govorio o treneru Zvezde Miodragu Božoviću, za kog je rekao da je "izuzetan čovek i trener"
Objavljeno:

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da predstojeći 151. "večiti derbi" protiv Crvene zvezde u Superligi nema poseban takmičarski značaj, ali da se nada zanimljivoj utakmici i pobedi crno-belih. - Specifična utakmica za koju se živi. Crvena zvezda je sigurno šampion države, pa tako ovaj 151. "večiti derbi" ne donosi takmičarki naboj. Nadam se zanimljivoj, otvorenoj utakmici, sa puno prilika i golova, da se mi i Zvezda pokažemo u najboljem svetlu. Nadam se pobedi Partizana - rekao je Ilić novinarima sportskom centru Teleoptik.

Partizan je u plej-of Superlige ušao sa 27 bodova, 14 manje od najvećeg rivala Crvene zvezde, kojoj u subotu od 18.00 sati na stadionu "Rajko Mitić" gostuje u 151. "večitom" derbiju. Zvezda je ove sezone dvaput slavila protiv Partizana, a kapiten crno-belih je posle prethodnog "večitog" derbija bio izuzetno nervozan. - Imam ozbiljne godine i voleo bih da mi se to ne dešava. To su naboj i emocije koje ne umem da kontrolišem ili ih ne kanališem u pravom smeru. Trudiću se da mi se to ne ponovi... Modam da budem pozitivan i da pomognem mlađim saigračima. Nadam se da mi se te stvari neće ponoviti.
Kapiten crno-belih izuzetno je cenjen od navijača svog kluba, ali navijači Crvene zvezde ga izuzetno poštuju. On je izuzetno pohvalno govorio o treneru Zvezde Miodragu Božoviću, za kog je rekao da je "izuzetan čovek i trener". - Imam visoko mišljenje o njemu kao osobi i kao stručnjaku. Sama činjenica da je Zvezda imala 30 bodova više pre plej-ofa govori da je ona favorit i da ima igrače koji mogu da reše derbi. Najveća opasnost nam preti od Uga Vijeire, Aleksandra Kataija, koji ako ima svoj dan vrlo ga je teško zaustaviti. Tu su i iskusniji igrači, poput Aleksandra Lukovića, koji takođe može da napravi prevagu u derbiju.
Dado Djilas
Na konstataciju novinara da je najveća opasnost po gol Zvezde krilni napadač Partizana Nemanja Mihajlović, Ilić je rekao da se nada da crveno-beli nemaju igrača koji može da ga zaustavi. - To je fudbaler koji pravi razliku i nadam se da će u subotu da pokaže sav svoj kvalitet - kazao je Ilić. On je dodao da ne zna da li mu je predstojeći "večiti" derbi poslednji u karijeri. Utakmica 31. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.00h na stadionu Rajko Mitić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.