Džo Hart spustio roletnu: Mančester Siti preživeo furiozni nalet Reala! (FOTO) (VIDEO)

Polufinale Lige šampiona

Džo Hart spustio roletnu: Mančester Siti preživeo furiozni nalet Reala! (FOTO) (VIDEO)

Bledo izdanje i jednih i drugih donelo nam je prazne mreže, pa će "kraljevski" klub u Madridu imati blagu prednost za prolaz u finale
Objavljeno: 14:23h

U prvom meču polufinala Lige Šampiona fudbaleri Mančester Sitija i Real Madrida odigrali su nerešeno rezultatom 0:0 na stadionu "Etihad", iako je gostujuća ekipa pred kraj meča dodala gas, ali nije uspela da na revanš ode sa prednošću. Zizu, gde kupuješ pantalone? Kod Kineza? Opet su ti pukle! (FOTO)

Prvo poluvreme je obeležila veoma nezanimljiva utakmica. Igralo se tvrdo i na sredini terena pa smo prvi šut imali priliku da vidimo tek posle pola časa igre. Taktički odgovoran i strpljiv nastup oba rivala doveo je do toga da najuzbudljiviji momenti u prvih 45. minuta budu oštri startovi Pepea i Serhija Ramosa. U 40. minutu je teren napustio David Silva zbog povrede.
U nastavku je viđen ne preterano spektakularan, ali ipak malo kvalitetniji fudbal. Već na samom startu drugog dela igre Serhio Aguero je šutirao sa oko 16 metara i to je bila najbolja šansa za Mančester Siti na celom meču. Dvadesetak minuta pre kraja "Kraljevski klub" polako preuzima inicijativu i u 72. minutu posle centaršuta sa desne strane Hese pogađa prečku, a sedam minuta kasnije je pokušao Kazemiro koji je bio najviši u skoku posle kornera. Džo Hart je tada i tri minuta kasnije posle šuta Pepea fenomenalno reagovao i sačuvao najnepopularniji rezultat - 0:0. Mančester Siti - Real Madrid Sudija: Čunejt Čakir Stadion: "Etihad" Gledalaca: 60.000 Strelci: Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! 93' Meč je završen! 82' Nova prilika za Real! Ovaj put je posle kornera šutirao Pepe sa tri metra od gola, ali ponovo je sjajan čuvar mreže "Građana"!

79'
77' 72'
62' Zinedin Zidan nema sreće sa pantalonama - ponovo su pukle. 53'
46' . 47' Nesadržajno i mirno prvo poluvreme je završeno. 40'
36'
25' 24' I dalje nismo videli ni jedan udarac na meču Pepe dobija žuti karton zbog oštrog starta nad De Brujneom
Printscreen/Flashscore.com
20' 16'
10'
20:45 - Utakmica je počela! Sjajna atmosfera na Etihadu! 20:30
20:00 Poznati su sastavi Mančester Siti Real Madrid
19:30
19:00 18:30 18:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.