Hrvat podržao Mihu: On je stvorio ekipu koja je kao jedan, novom treneru je to prevelik zalogaj!

LEPE REČI OD KOMŠIJE

Hrvat podržao Mihu: On je stvorio ekipu koja je kao jedan, novom treneru je to prevelik zalogaj!

Bez dlake na jeziku rekao je ono što misli i čini se da niko bolje ne bi mogao da opiše trenutnu situaciju na "San Siru"
Objavljeno:
Od kada je otišao iz Milana, italijanska štampa piše da Siniša Mihajlović Serije A, a kao najbliži klub u kom bi mogao da
Lacio Miha odbio da se vrati u Milan, ali je zato tražio posao na Olimpiku!? (FOTO)
Međutim, nije jedini Berluskoni shvatio da je napravio ogromnu grešku kada je dao otkaz srpskom stručnjaku. Dozlogrdilo i Silviju: Prodaje Milan za 700 miliona evra!
Legendarni bivši hrvatski fudbaler Zvonimir Boban koji je dres "roso-nera"
Milanu, pa je tako objasnio situaciju u klubu. Berluskoni molio Mihajlovića da se vrati, ali Siniša nije hteo ni da čuje! - Ništa ne mogu da vidim pozitivno u ekipi. Berluskoniju ne ide očuvavanje istorije Milana. Kristijan Broki je doveden kao trenutno rešenje, ali je izazov preveliki za njega. Međutim, Miha je uspeo da stvori tim koji diše kao jedan i radio je svoj posao baš dobro - istakao je Boban u intervjuu za prestižnu "Gazetu delo sport".
Berluskoni je pozvao Mihajlovića da se vrati, ali je ovaj to odbio. "Roso-neri" se sada šest bodova manje od mesta koje vodi u Ligu Evrope. Teško da će posle skorašnjih rezultata uspeti da se popne u sam vrh, sada je već
možda sa novim vlasnikom i stručnim kadrom jedan od najvećih klubova

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.