Moćni Real Madrid bez problema pobedio Siti i zakazao finale sa gradskim rivalom! (FOTO) (VIDEO)

Liga šampiona, polufinale

Moćni Real Madrid bez problema pobedio Siti i zakazao finale sa gradskim rivalom! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš portal
Objavljeno: 22:47h

U milanskom finalu Lige šampiona gledaćemo duel večitih rivala iz prestonice Španije! Fudbaleri Real Madrida savladali su Mančester Siti na stadionu "Santijago Bernabeu" rezultatom 1:0 i tako zakazali utakmicu sa Atletikom posle koje će biti poznato koji je tim najbolji u Evropi. Prvi meč je završen rezultatom 0:0.

Od samog starta meča izabranici Zinedina Zidana su kontrolisali tempo i držali posed lopte, dok su gosti čekali šansu iz brzih kontranapada, koji su se uglavnom završavali već na sredini terena. Pretili su fudbaleri "Kraljevskog kluba" preko Ronalda, ali mreža Džoa Harta je mirovala do 20. minuta kada je Geret Bejl fantastičnim udarcem desnom nogom probušio mrežu protivnika.
Domaći su nastavili sa napadima i bili su blizu pogotka. Ekipa Manuela Pelegrinija je dočekala svoju šansu u 44. minutu kada je lopta posle šuta Fernandinja okrznula spoljašnji deo stative. To je ujedno i bio jedini trzaj "Građana" na ovom meču. U drugih 45. minuta viđena je ista slika - Madriđani su stvarali šanse i dominirali, a svoju ekipu od ubedljivog poraza i debakla spasao je Džo Hart, a u jednoj situaciji i okvir gola posle udarca glavom Gereta Bejla. Real je zasluženo u finalu i nema sumnje da nas u Milanu očekuje ludačka utakmica. REAL MADRID - MANČESTER SITI Stadion: Santjago Bernabeu Sudija: Darmi Skomina (Slovenija) Strelci: Geret Bejl 20' Gledalaca: 81000 Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! 90' Meč je završen! Real Madrid je drugi finalista Lige šampiona! 83' Naivan start Lukasa Vaskeza nad Sterlingom je doveo do slobodnog udarca za Mančester Siti sa leve strane iz kojeg je šutirao De Brujne, ali je pogodio spoljni deo mreže. 74' Nakon silovitih naleta, Real se povukao i sada čeka svoju šansu iz kontre! Svi igrači Madriđana su na svojoj polovini.

64'
60' 55' 52'
50'
46' Nastavlja se meč. Kristijano Ronaldo je izjednačio rekord Ćabija Alonsa po broju nastupa u polufinalima Lige šampiona! 45' Prvo poluvreme je završeno! Bolji je bio Real, ali gosti iz Engleske su pokazali da se nikako ne smeju otpisati. Očekuje nas buran nastavak! 44'
41' 36' 30'
20' Gooooooooooool!!!!! Geret Bejl postiže sjajan pogodak. Svi su očekivali centaršut, ali je jakim i preciznim udarcem desnom nogom Velšanin iznenadio i zatresao mrežu Harta! 1:0! To je njegov prvi pogodak ove sezone u Ligi šampiona! 14'
10' 7'
1. Utakmica je počela! 20:45 - Na tribinama se nalazi i Novak Đoković i to u društvu velikog rivala i navijača Reala Rafe Nadala!
20:30
20:00 Poznati su sastavi! Real Madrid: Navas, Karvahal, Ramos, Pepe, Marselo, Modrić, Kros, Isko, Bejl, Hese i Ronaldo. Mančester Siti: Hart, Sanja, Otamendi, Kompani, Kliši, Fernando, Fernandinjo, Navas, Ture, De Brujne i Aguero.
19:30

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.