BOJSI STIGAO NA MARAKANU: Pekam navija za Crvenu zvezdu!
Foto: Printscreen/Youtube

legenda je tu

BOJSI STIGAO NA MARAKANU: Pekam navija za Crvenu zvezdu!

Popularni Bojsi obišao je muzej u kome je sa velikom pažnjom i divljenjem uspesima koje je Crvena zvezda postigla

Objavljeno: 16:48h

U novoj epizodi serijala Zvezda TV pogledajte kako je izgledala poseta Džona Čalisa - Bojsija, legendarnog glumca serije “Mućke”, stadionu "Rajko Mitić".

Legendarni glumac i jedan od glavnih likova serije “Mućke” posećivao je Beograd u prošlosti, ali ovog puta njegova poseta našoj prestonici nije mogla da se završi bez obilaska stadiona “Rajko Mitić”.

Popularni Bojsi obišao je muzej u kome je sa velikom pažnjom i divljenjem uspesima koje je Crvena zvezda postigla, saslušao priču našeg kustosa. Posebno oduševljenje izazvali su trofeji koje je naš klub osvojio 1991. godine.

Uživao je Džon Čalis, lik za koga su u seriji bile vezane mnoge dogodovštine iz Pekama, u priči ali i pogledu na tribine stadiona i sa neskrivenim simpatijama govorio o energiji koju je osetio kada je kročio na Marakanu. Kako je izgledala poseta glumca prepoznatljivog smeha, koji je istakao da će se sigurno vratiti u Beograd kako bi uživo prisustvovao nekoj od utakmica kluba, možete pogledati u novoj epizodi serijala Zvezda TV.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.