Runi žestoko opleo po Junajtedu: Nismo zaslužili da budemo u top 4! (FOTO)
Foto: Reuters

KAPITEN ISKREN

Runi žestoko opleo po Junajtedu: Nismo zaslužili da budemo u top 4! (FOTO)

Zadovoljan je zalaganjem tima u poslednjem meču Premijer lige, ali je to bilo daleko od onoga što je velikan imao na umu
Objavljeno:

Kapiten fudbalera Mančester junajtedaVejn Runi rekao je da njegov tim nije zaslužio da završi sezonu među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi pošto nije postigao dovoljno golova. Murinjo preuzima Mančester junajted, ali samo ako se desi nešto što navijači sanjaju! Junajted je završio sezonu pobedom nad Bornmutom od 3:1 i peti je na tabeli domaćeg prvenstva pa će naredne sezone igrati u grupnoj faziLige Evrope. Junajted završio sezonu u Premijer ligi na poziciji koja vodi u Ligu Evrope ! (VIDEO)

foto: Reuters
"Đavoli" su zbog lošije gol razlike peti, a četvrti je njegov gradski rival Siti, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. De Hea može u Real, ali cena je ogromna! (VIDEO) - Ovo je naš najgori skor po pitanju postignutih golova još od 1990. godine. Nismo postigli dovoljno golova. U Premijer ligi posle 38 utakmica, završiš tamo gde si zaslužio da završiš. Niko od fudbalera se ne žali, nismo bili dovoljno dobri za prva četiri mesta i to moramo da popravimo naredne sezone - rekao je Runi.
foto: Reuters
On je dodao da je zadovoljan zalaganjem ekipe u utakmici protiv Bornmuta, ali da je razočaran što klub neće igrati u Ligi šampiona sledeće sezone. - Naravno, klub ove veličine i sa ovakvom istorijom želi da igra u najjačem evropskom takmičenju. Razočaravajuće je što nismo uspeli, ali moramo da se saberemo uoči subotnje utakmice sa Kristal Palasom u finalu FA kupa - rekao je reprezentativac Engelske. Govoreći o svojoj igri, Runi je rekao da je možda vreme da se povuče na sredinu terena, umesto da igra u napadu. - Ponekad u karijeri morate da donesete odluke, a trenutno mislim da je za mene bolje da igram dublje u terenu. Naravno, drugačija je situacija sa reprezentacijom Engleske, još sam napadač. Ali, posle Evropskog prvenstva, u narednoj sezoni vidim sebe na sredini terena - rekao je Runi. (Espreso.co.rs / Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.