DULE SAVIĆ ISPROZIVAO VULETIĆA: Poslao bih ga u pačju školu, ima komplekse, ali ima vremena za lečenje istih!
Dule Savić sa sinom Vujadinom i Darkom Lazovićem, Foto: Starsport©

odgovorio mu je

DULE SAVIĆ ISPROZIVAO VULETIĆA: Poslao bih ga u pačju školu, ima komplekse, ali ima vremena za lečenje istih!

"Dobio bi keca iz vladanja kod mene, ponavljao bi godinu i izgubio bi je, pa ako nauči lekciju, mogao bi da se vrati"

Objavljeno: 16:44h

Legendarni gogleter Crvene zvezde Dušan Savić odgovorio je na prozivke Vladmira Vuletića, koji je isprozivao crveno-bele na njihov 75. rođendan.

Potpredsednik Partizana nije birao reči kada je govorio o večitom rivalu, što je izazvalo veliku bes zvezdaša.

- Na današnji dan, pre 75 godina, rođena je ljubimica svih režima, pravoslavna komunistkinja, opoziciona vladarka, original falsifikata, variola korona - napisao je na Tviteru Vuletić.

Savić ističe da je Vuletić preskočio čas kada se učilo o odnosima velikih rivala.

- Poručio bih mu da bi trebalo da ima poštovanje za starije, ipak je Partizan bar šest meseci mlađi od Zvezde. To nalaže domaće vaspitanje. Treba poštovati starije i lepše od sebe. Dobio bi keca iz vladanja kod mene, ponavljao bi godinu i izgubio bi je, pa ako nauči lekciju, mogao bi da se vrati. Poslao bih ga u pačju školu pa izbacio zbog lošeg vladanja - rekao je Savić za "Alo" i dodao:

foto: Starsport©

- Ja sam neko ko je stvarao istoriju Zvezde i neumesno je da komentarišem priče tamo nekog Vuletića koji je zalutao u vrhunski fudbal, koji ne zna šta je sportsko i gospodsko ponašanje između rivala. Mi u Zvezdi smo vaspitani drugačije, naučili su nas da poštujemo protivnike. Vuletića ne poznajem, a koliko čujem, on je neki profesor. Bilo bi dobro da ga neko stavi u ulogu učenika, da ga nauči odnosima velikih sportskih rivala. Tu lekciju je očigledno preskočio. Poručio bih mu da prouči malo rivalstvo, da se podseti ko je bio prvak Evrope i sveta, ono što on nikada neće biti. Zaista ne razumem zašto se ničim neizazvan bavi Zvezdom. Zašto piše takve komentare ako je Zvezda to što je napisao? Zbog čega troši vreme? Očigledno je da ima komplekse, ali ima vremena za lečenje istih - zaključio je Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.