KORONAVIRUS JE ODUZEO PEĐI MIJATOVIĆU DRUGOG OCA: Nisam mogao ni da se oprostim od njega! Bio je sam, bez ikoga...
Predrag Mijatović o Lorencu Sansu, Foto: Printscreen

Bol ne prolazi

KORONAVIRUS JE ODUZEO PEĐI MIJATOVIĆU DRUGOG OCA: Nisam mogao ni da se oprostim od njega! Bio je sam, bez ikoga...

Legendarni as je skrhan smrću od koronavirusa bivšeg predsednika Reala

Objavljeno:

Koronavirus odnosi svakodnevno na stotine života, a jedan od onih koji su zbog ove pošasti izgubili dragu osobu jeste i legendarni bivši fudbaler Predrag Mijatović.

Pre nekoliko dana je u Španiji preminuo Lorenco Sans od posledica koronavirusa sa kojim nije uspeo da se izbori jer mu je zdravlje bilo narušeno još ranije.

A to je čovek koga Mijatović smatra svojim drugim ocem i koji ga je svojevremeno 1996 godine doveo u Real Madrid kada je bio predsednik kluba.

- Baš sam onako pogođen i potrešen, jer je davne 1996. potpisao mene kao igrača Valensije i doveo me u klub. Kasnije smo osvojili i Ligu šampiona. Pored toga što je bio predsednik kluba, bio mi je i prijatelj. Smatrao sam ga za oca. Tokom svih ovih godina smo bili u kontaktu. Jedan pravi gospodin. Baš mi je bilo teško kada sam čuo da je preminuo - ispričao je Mijatović za "Večernje novosti", a prenosi "Arena sport".

Lolo Sans je bio veliki čovek, a Mijatoviću najteže pada što zbog cele situacije nije mogao ni da ga poseti u bolnici.

- U stalnom sam kontaktu sa njegovim sinom Fernandom koji mi je, takođe, prijatelj. Jako mi je žao što nismo mogli da se oprostimo od njega, jer je bio u bolnici sa koronavirusom. Nisu dozvoljavali da iko bude u kontaktu s njim. To je tužno. Otišao je sam, bez porodice, bez prijatelja, ali šta da se radi takva je situacija.

Španija je u jako teškoj situaciji zbog koronavirusa i druga je po broju zaraženih i preminulih u Evropi.

- Što se tiče koronavirusa, u Španiji je jako teška situacija. Bez mogućnosti smo da izađemo, stalno smo u karantinu. Svaki dan je broj obolelih i broj smrtnih slučajeva je ogroman. Treba na najozbiljniji način sve ovo shvatiti i moliti se Bogu da što pre prođe - ispričao je Mijatović situaciju u Španiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.