Albanci pišu: Jermenija nam je prodala utakmicu za dva miliona evra! (VIDEO)

da li će UEFA reagovati?

Albanci pišu: Jermenija nam je prodala utakmicu za dva miliona evra! (VIDEO)

Albanski portal "Oposita" navodi da postoji osnovana sumnja da su golman i trojica odbrambenih igrača Jermenije dobili po pola miliona evra da odigraju daleko ispod svojih mogućnosti
Objavljeno:

Utakmica između Jermenije i Albanije stavljena je pod lupu. Kako prenosi albanski portal "Oposita", postoji osnovana sumnja da su golman i trojica odbrambenih igrača Jermenije dobili po pola miliona evra da odigraju daleko ispod svojih mogućnosti i pomognu rivalu da dođe do tri boda. Albanijja je u Jerevanu slavila rezultatom 3:0, a dva autogola domaćih fudbalera dodatno su podigli prašinu oko ove utakmice. Kompleksi su neizlečivi: Albanci slavili plasman na EP paleći srpsku zastavu! (VIDEO)

"Oposita" takođe piše da su kvote na pobedu Albanije pred meč drastično pale u kladionicama u Londonu, Hong Kongu, Signapuru, Berlinu i Parizu. Kvota na trijumf Jermenije je 20 minuta pred početak duela sa 2.85 skočila na 4.10, dok je kvota na trijumf Albanije pala sa 2.6 na 2.05. U Preševu i u Bujanovcu Albanci skandirali: Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji! (VIDEO) Albanija je trijumfom u poslednjem kolu prestigla Dansku na tabeli grupe I, i samim tim ostvarila istorijski plasman na Evropsko prvenstvo. Videćemo da li će UEFA istražiti ove navode. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.