Partizan bez skoro celog tima putuje u Surdulicu, Milinković neće da priča o Paunoviću!

TRENER CRNO-BELIH OPTIMISTA

Partizan bez skoro celog tima putuje u Surdulicu, Milinković neće da priča o Paunoviću!

Trener crno-belih izjavio je da bi bio nikakav sportista ukoliko ne bi verovao da njegova ekipa može da nadoknadi 12 bodova zaostatka za Zvezdom
Objavljeno:

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da crno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ali je naveo da će njegova ekipa pokušati da zbije redove i upiše pobedu protiv Radnika u Surdulici. - Čeka nas pun stadion i izuzetno motivisan domaćin, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča. Ima tu iskusnih igrača i s te strane gledano, očekuje nas težak meč. Za njih je Partizan velika motivacija. Ući će u meč vrlo ambiciozno - rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

- Partizan ima dosta problema. Nije tajna da zbog povreda neće igrati Andrija Živković, Oumaru Abubakar, Gregor Balažic i Saša Ilić. Pravo nastupa zbog kartona nemaju Fabriso i Saša Lukić. Zbog reprezentativnih obaveza odsutni su Ivan Šaponjić i Nemanja Glavčić - naveo je Milinković. - Pokušaćemo da prevaziđemo te probleme, a najbolje bi bilo da to uradimo pobedom. Moramo da zbijemo redove i da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu protiv vrlo motivisanog domaćina - dodao je Milinković.
On je rekao da su se u tim posle saniranja povreda vratili Marko Jevtović i Nikola Ninković i dodao da i dalje veruje da Partizan može da odbrani titulu. - Kakav bi ja sportista i trener bio da ne verujem? Partizanu ovi problemi ne smeju da budu alibi.Treba ići korak po korak. Nismo u situaciji da dajemo velika obećanja, treba raditi i iz svake utakmice tražiti najviše i boriti se do kraja. Pravo na nadu ne može niko da oduzme - naveo je Milinković.
U beogradskim medijima se ponovo pojavila priča da će Milinković zbog slabih rezultata ekipe u Super ligi biti smenjen i da će njegovo mesto na klupi Partizana zauzeti Veljko Paunović. - Ne bih to da komentarišem. Intersantno da je tajming uvek pred neki meč... ali, to traje od BATE Borisova. Poštujem svačiji stav... To je tako - kratko je rekao Milinković.
Partizan je, posle 12 odigranih utakmica u domaćem šampionatu, na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, odnosno sa čak 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Utakmica između Partizana i Radnika igra se sutra od 17.00 u Surdulici. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.