PREKINUT ŠTRAJK FUDBALERA BORCA I JAGODINE: Evo šta će se dalje dešavati sa slučajem!
Fudbaleri prekinuli štrajk, Foto: Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost

doneta odluka

PREKINUT ŠTRAJK FUDBALERA BORCA I JAGODINE: Evo šta će se dalje dešavati sa slučajem!

- Razlog pomenute odluke je narušeno zdravlje igrača zbog čega je jedan igrač i hospitalizovan

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaleri Borca i Jagodine doneli su odluku da nakon tri dana prestanu sa štrajkom glađu.

- Razlog pomenute odluke je narušeno zdravlje igrača zbog čega je jedan igrač i hospitalizovan, nakon intervencije Hitne pomoći. Takođe, prekid štrajka savetovali su nam i lekari čiji savet smo poslušali i zahvalni smo im na brizi i požrtvovanju. Veliko hvala i svim trenerima i igračima iz Srbije i sveta koji su nam poslali na stotine video poruka podrške - saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

- Nažalost, ljudi iz gradske uprave grada Čačka koji su porodice igrača izigrali i doveli na rub egzistencije, nisu se udostojili da pozovu igrače na razgovor iako su im igrači bili ispod prozora. Nisu se udostojili u prolazu da kažu ni dobar dan igračima, što nema veze sa štrajkom glađu već je to stvar elementarne kulture - kažu iz Sindikata.

- Nadamo se da će ruka pravde stići sve ljude iz gradskih uprava grada Čačka i grada Jagodine, da će odgovarati za sva krivična dela koja su počinili kao što se nadamo da će ista kazna stići i sve one koji su učestvovali u propasti FK Sloboda iz Užica, FK Timok iz Zaječara itd. Takođe, zahvalni smo FIFPro i FIFA sa kojima ćemo rešiti status igrača u narednom periodu - rečeno je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.