Mihajlović dobio 8 zapovesti kojima će morati da se povinuje! (FOTO)

VEŽI KONJA GDE TI GAZDA KAŽE

Mihajlović dobio 8 zapovesti kojima će morati da se povinuje! (FOTO)

Srpski stručnjak je dobio jasne instrukcije od Silvija Berluskonija šta će morati da uradi, u suprotnom će biti bivši trener "rosonera"
Objavljeno: 15:14h

Loše je krenulo Siniši Mihajloviću u Milanu. "Rosoneri" imaju drugu najslabiju odbranu u Seriji A, doživeli su pravu katastrofu u duelu protiv Napolija i sve su to bili razlozi da mediji na Apeninima već počnu da smenjuju srpskog stručnjaka. Zbog svega toga alarm je upalio i gazda kluba Silvio Berluskoni koji je pozvao tokom prethodnog vikenda Srbina na privatan razgovor i tom prilikom je imao 8 zapovesti kojima će očigledno i nepokolebljivi Mihajlović morati da se povinuje.

1. Moraće da promeni formaciju i početi da igra u postavi 4-4-2. 2. Filip Mekses, Najdžel De Jong i Mario Baloteli moraju da budu u timu, jer su oni pokretači ekipe.
3. U naredna tri meča protiv Sasuola, Torina i Kjeva mora da ostvari bar dve pobede. 4. "Rosoneri" moraju biti ti koji će nametnuti protivnicima svoj stil igre, kontrolisati ritam utakmice i dominirati na sredini terena. 5. Mlađi igrači Kalabrija i Romanjoli moraju da dobiju veću priliku i tako podižu svoju tržišnu vrednost.
6. Mora da se osvoji treće mesto u Seriji A i na taj način obezbedi učešće u Ligi šampiona sledeće godine. 7. Mihajlović mora da pokaže svoj jak karakter.
8. Debakli poput onog protiv Napolija i teški porazi ne smeju više da se ponavljaju.
Jasno je kao dan da će Siniša morati da se povinuje svim ovim zahtevima, jer će u suprotnom biti bivši trener Milana, a da je tako pokazao je i na prijateljskom meču protiv Monce kada je uvežbavao igru u formaciji 4-4-2. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.