NAVIJAČI OSTAVILI MARKA NIKOLIĆA NA CEDILU NA DEBIJU: Ipak u ludoj utakmici je pokazao ko je i doneo pobedu!
Marko Nikolić, Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Uspešan debi

NAVIJAČI OSTAVILI MARKA NIKOLIĆA NA CEDILU NA DEBIJU: Ipak u ludoj utakmici je pokazao ko je i doneo pobedu!

"Lokosi" su upisali prvi trijumf nakon povratka ruskog fudbala posle pauze zbog pandemije

Objavljeno:

Marko Nikolić je uprkos svim pritiscima i velikom bremenu koje nosi na leđima bio uspešan na debiju na klupi Lokomotive iz Moskve. "Železničari" su u prvom meču nastavka ruskog prvenstva pobedili Orenburg 1:0.

Minimalna pobeda za srpskog stručnjaka na startu njegove karijere u Moskvi i to usled svega sa čime je morao da se nosi još od trenutka kada je postalo izvesno da će naslediti legendu kluba Jurija Sjomina.

Uostalom kakav je pritisak na njemu videlo se i na današnjem meču kada su navijači, koji su i dalje protiv njega i protiv uprave koja ga je dovela, ušli samo kako bi okačili transparent i posle dvadesetak minuta izašli sa stadiona.

- Sklonili ste pogrešnog dedu - pisalo je na transparentu čime se aludiralo na smenu legendarnog Sjomina, ali i na "dedu" iz uprave čiju smenu traže.

Što se tiče utakmice bila je i više nego uzbudljiva, a trijumf "lokosima" je doneo Mirančuk u 38. minutu.

Ubrzo posle toga Moskovljani su ostali sa desetoricom na terenu posle crvenog kartona za Žemaledinova, ali su u drugom poluvremenu dvojica igrača Orenburga dobila crvene kartone.

Mogla je Lokomotiva i do ubedljivije pobede, ali je Žoao Mario pogodio prečku, a Eder promašio penal u nadoknadi vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.