Surdulica čeka osakaćenog šampiona: Partizan hvata poslednji voz za titulu!

Superliga, 13. kolo

Surdulica čeka osakaćenog šampiona: Partizan hvata poslednji voz za titulu!

Ukoliko Partizan ne pobedi, meč na jugu Srbije sigurno će biti poslednji za Zorana Milinkovića na klupi crno-belih
Objavljeno: 12:05h

Posle reprezentativne pauze, nastavljaju se takmičenja u klupskom fudbalu. Na programu su utakmice vanrednog 13. kola Superlige Srbije. Derbi runde trebalo je da bude meč Crvena zvezda - Vojvodina, ali susret je odložen zbog obaveza igrača oba tima u reprezentaciji. Prihvaćen zahtev crveno-belih: Meč Zvezda - Vojvodina odložen! Sve oči fudbalske javnosti u 13. kolu biće uprte u Surdulicu i meč Radnik - Partizan. Aktuelni šampion katastrofalno je odigrao jesenji deo Superlige i više nema prava na kiks, a tim sa juga Srbije neporažen je na poslednja tri utakmice. Toga je svestan i trener crno-belih.

Fonet
- Čeka nas pun stadion i izuzetno motivisan domaćin, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča. Ima tu iskusnih igrača i s te strane gledano, očekuje nas težak meč. Za njih je Partizan velika motivacija. Ući će u meč vrlo ambiciozno - rekao je Milinković.
Da stvar bude još gora, igra na dva fronta počela je polako da uzima danak. Zbog povrede neće igrati Abubakar, Živković, Saša Ilić i Balažič, dok Fabrisio i Saša Lukić nemaju pravo zbog kartona. Mlade nade Šaponjić i Glavčić imaju obaveze u omladinskoj reprezentaciji.
I pored svih problema koji su zadesili tim, Milinković je i dalje optimističan. -Kakav bi ja sportista i trener bio da ne verujem? Partizanu ovi problemi ne smeju da budu alibi. Treba ići korak po korak. Nismo u situaciji da dajemo velika obećanja, treba raditi i iz svake utakmice tražiti najviše i boriti se do kraja. Pravo na nadu ne može niko da oduzme - dodao je strateg tima iz Humske. Pored meča u Surdulici, zanimljivo će biti i u Čačku gde se sastaju Borac i Metalac. Nakon što je prošle nedelje podneo ostavku, Lalatović se ipak vratio na klubu "Zebri" i vodiće ekipu sigurno do kraja polusezone. Superliga Srbije, 13. kolo: Sreda Borac - Metalac 15.00 Voždovac - Novi Pazar 15.00 OFK Beograd - Rad 15.00 Radnički Niš - Spartak Subotica 15.00 Surdulica - Partizan 17.00 Javor - Mladost 19.00 Četvrtak Čukarički - Jagodina 19.00 Tabela: Crvena zvezda 32, Javor 22, Borac 21, Partizan 20, Vojvodina 20, Čukarički 18, Novi Pazar 18, Radnički Niš 16, Metalac 14, Mladost 14, Rad 13, Voždovac 11, Spartak Subotica 11, OFK Beograd 9, Radnik 9, Jagodina 9. (S. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.