Partizanov krah za 15 minuta: Šampion ispustio 2:0 u Surdulici! (VIDEO)

HEROJSKA PARTIJA RADNIKA

Partizanov krah za 15 minuta: Šampion ispustio 2:0 u Surdulici! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana doživeli su novi kiks u Superligi Srbije, jer su i pored 2:0 na poluvremenu u Surdulici dozvolili domaćinu da dođe do izjednačenja i osvoje veliki bod
Objavljeno: 09:46h
Fudbaleri Partizana su imali sve u svojim rukama posle 45 minuta u Surdulici protiv Radnika, , jer su sve ispustili i dozvolili fudbaleru domaćih, Milošu Stankoviću, da sa dva gola postavi konačnih 2:2. Školski: Ovo su kontre kojima je Radnik bacio na kolena igrače Partizana! (VIDEO) Ovo su Grobari čekali, Božinov postigao gol za Partizan! (VIDEO)
prednosti u sedmom minutu, kada je Petar Grbić sjajno uposlio Stevanovića glavom smestio loptu iza leđa Ristića.
Drugi gol došao je 23 minuta kasnije, a pogodio je Valeri Božinov. rezultatom 2:0 se otišlo na odmor. druga ekipa Radnika na terenu koja je uspela da sa dva gola dođe do izjednačenja.
Miloš Stanković sa oba pogotka za 14 minuta. Prvi je postigao u 57. na asistenciju Stojanovića, a drugi posle uspešnog dodavanja Ovusua.
Printscreen/Youtube/Football Score
Na kraju, veliki bod Radniku na domaćem terenu Partizan ostaje na četvrtoj poziciji
11 bodova manje od vodeće Crvene zvezde odigra zaostali meč Ovako je tekao meč u Surdulici: KRAJ MEČA! Radnik je herojski odigrao utakmicu i zasluženo osvojio bod u Surdulici!
95. minut - Subić je imao poslednju šansu na meču da donese pobedu Partizanu, gađao visoko iznad prečke. 90. minut - Kraj utakmice se bliži kraju u Surdulici ašla dvojica igrača domaćeg tima protiv jednog Partizana
83. minut - Jalovi napadi Partizana da mogu do ponovne prednosti rujić ušao u igru, zamenivši Alena Stevanovića. 76. minut - Milinković je reagovao Miloša Ninkovića umesto Petra Grbića. 71. minut - GOOOOL! 2:2, ponovo Miloš Stanković dovodi Radnik do izjednačenja. Leskovčanin je postao junak današnjeg meča!
68. minut - Stativa za Partizan!
Ostojića su delili centimetri da postigne pogodak na utakmici za crno-bele. Babović je centrirao iskosa sa desne strane i pronašao 60. minut - Umalo da Stojanović postigne drugi gol za Radnik, kakva prilika! nije imao katastrofalnu završnicu. 57. minut - GOOOOL! Miloš Stanković izaziva erupciju oduševljenja u Surdulici! crno-beli su primili gol, kada je Stojanović uposlio Stankovića a ovaj bio siguran u situaciji "1 na 1" i smanjio prednost Partizana na 2:1!
55. minut
starta nad Subićem žuti karton dobio je Bratislav Pejčić, fudbaler Radnika. 53. minut vrše pritisak na zadnju liniju šampiona Srbije šansi ka golu Živkovića. 46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Statistika prvog dela igre: Sa leve strane Radnik, sa desne Partizan.
Printscreen/Flashscore.com
45. minut - POLUVREME! Partizan
teško da će dozvoliti u nastavku Radniku da nešto više uradi od dosada prikazanog. 42. minut Najzapaženiji igrač Radnika u celom poluvremenu je Ćulum sada podigao nogu na rame Alena Stevanovića
38. minut Stevanović se našao u kaznenom Radnika, a Ćulum "divljački" startovao na napadača crno-belih međutim, nastavio je meč. 33. minut - GOOOOL! Valeri Božinov postiže šesti gol u sezoni za 2:0 u Surdulici Petar Grbić asistirao sa iste strane kao kod prvog gola malo slabijim šutem ipak našao put do mreže.
29. minut
u gol Živkovića, a išao je traljavo po zemlji, direktno u ruke golmana Partizana. 24. minut , a Partizan pažljivo čeka novu priliku da preko Stevanoviča ili Božinova povisi svoju prednost. 15. minut - Odlični Alen Stevanović je ponovo bio u prilici da zatrese mrežu kada je predriblao dva defanzivna igrača Radnika mu je lopta za malo pobegla i završila u rukama 8. minut - GOOOOL! Partizan je poveo u Surdulici, golom Alena Stevanovića! Grbića na desnoj strani koji je centrirao tačno na glavu Stevanovića prosledi loptu u gol domaćina.
Alen Stevanović je imao sjajnu solo akciju, Radnika lako odbio loptu u korner. Ovako izgleda atmosfera u Surdulici.
Partizan je pokušao da pripreti preko Božinova koji je oboren u kaznenom prostoru a sa druge strane Radnik je imao priliku za "1 na 1", međutim, Živković je odlično reagovao od svog gola. 16:58 Novica Tončev je uručio plakete Zoranu Popoviću povodom uspeha "Orlića" Ivana Šaponjića i Andrije Živkovića Novom Zelandu, i osvojili titulu prvaka sveta na Mundijalu do 21 godine. 16:55 Stadion u Surdulici je počeo da se puni skoro dva sata pre početka utakmice veliki optimisti, te se nadaju da će iskoristiti "poljuljane" igrače Partizana koji će izaći u kombinovanom sastavu. 16:45 Partizan i Milinkovića čeka "vrela" atmosfera momenta puštanja u prodaju.
Šampion Srbije je imao dve pobede u mesec dana, OFK Beograda , i sa Voždovcem .
Novi superligaš Radnik protiv Borca iz Čačka
16:28 sastavi za utakmicu
Printscreen/Flashscore.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.