JOVIČIĆEV EMOTIVAN OPROŠTAJ: Zvezdaš je do koske, a to se najbolje vidi po ovim dirljivim rečima!
Branko Jovičić, Foto: Starsport©

ODE ZVEZDIN LAV

JOVIČIĆEV EMOTIVAN OPROŠTAJ: Zvezdaš je do koske, a to se najbolje vidi po ovim dirljivim rečima!

- Hvala ti, ljubavi. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili ove tri godine deo crveno-bele porodice, upravi kluba, stručnim štabovima na čelu sa Vladanom Milojevićem i Dejanom Stankovićem, mojim saigračima, ljudima zaposlenim u klubu

Objavljeno:

Branko Jovičić postao je član ruskog Urala i od Crvene zvezde se oprostio na dirljiv način.

Popularni Bakula je na Instagram okaočio fotku na kojoj je uplakan, a rekao je i neke divne reči o ljudima iz kluba i navijačima.

- Hvala ti, ljubavi. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili ove tri godine deo crveno-bele porodice, upravi kluba, stručnim štabovima na čelu sa Vladanom Milojevićem i Dejanom Stankovićem, mojim saigračima, ljudima zaposlenim u klubu, Delijama. Pored uspeha, doživeo sam dve teške povrede. Da mogu da vratim vreme, izabrao bih isto. Najteže mi je pao rastanak od ljudi u pravom smislu te reči, kada je bilo najteže dokazali ste da ste roditelji, braća, drugovi, podrška, snaga i ne postoji prepreka koja sa vama nije prolazna! Ponosan sam na vas! Ekipo, želim vam puno sreće, neka i drugi budu ponosni i odlaze u suzama, to je znak da nema veće ljubavi od crveno-bele porodice. Zvezda je emocija, učinila si me najponosnijim - napisao je Bakula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.