ISPLIVALA SVA PRLJAVŠTINA IZ BARSINE SVLAČIONICE: Zbog ovog razgovora Mesi je Kumanu rekao - ZBOGOM!
Kuman i Mesi, Foto: Profimedia, EPA

NEOČEKIVANO, ALI se dešava

ISPLIVALA SVA PRLJAVŠTINA IZ BARSINE SVLAČIONICE: Zbog ovog razgovora Mesi je Kumanu rekao - ZBOGOM!

Ronald Kuman je zvao Lionela Mesija i rekao mu je nešto što ga je baš mnogo razljutilo

Objavljeno:

Sada je to ve' postalo opšte znanje - Lionel Mesi će ovog leta napustiti Barselonu, pošto je jedan telefonski razgovor sa Ronaldom Kumanom "pošao po zlu".

Kako prenosi "Dejli mejl", pozivajući se na izvore u Španiji, ključan je bio njegov telefonski razgovor sa novim trenerom Barse.

Želeći da napravi rez posle debakla na evro-sceni, a poraz od Bajerna u Ligi šampiona sa čak 8:2 to svakako jeste, holandski stručnjak je, navodi pomenuti list, izgovorio sledeće:

- S tvojim privilegijama u klubu je gotovo. I u svlačionici, i u ekipi. Na prvom mestu mora da bude tim, a ne pojedinac. Ja neću biti fleksibilan po tom pitanju, jer ekipa mora da bude na prvom mestu - rekao je Kuman tom prilikom.

Ronald Kuman
Ronald Kuman foto: Profimedia

Mesiju je prekipelo, rekao je novom treneru da je "bliži odlasku nego ostanku u klubu", a dva dana kasnije i zvanično je, burofaksom, zatražio od Barselone da ga na osnovu ugovora pusti besplatno da ovog leta potraži novu radnu sredinu.

Priča se da će ta sredina biti Mančester Siti, tačnije, to je objavio novinar koji je pogodio i sa inicijalnom vešću, ali treba sačekati potvrdu iz bar jednog od ta dva kluba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.