ZVANIČNO: Ljubinko Drulović je novi trener Partizana!

Saga je završena

ZVANIČNO: Ljubinko Drulović je novi trener Partizana!

Upravni odbor crno-belih prihvatio ostavku Zorana Milinkovića i imenovao nekadašnjeg selektora omladinske reprezentacije Ljubinka Drulovića
Objavljeno: 17:19h

Odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u Surdulici krenule su priče o smeni trenera Partizana Zorana Milinkovića. Sam trener nakon meča nije želeo da priča o budućnosti, rekavši samo "videćemo". UO Partizana u četvrtak o smeni Milinkovića, Vazura bez komentara I njemu je dosta: Nakon crne serije rezultata Milinković napušta Partizan!? Usledile su spekulacije o novom strategu, pominjali su se Ivan Tomić i Veljko Paunović, ali na kraju neće biti ni jedan ni drugi.

Dragana Udovičić
Tomić umesto Milinkovića na klupi Partizana? Buši ih ko stigne: Ovo je najlošija odbrana Partizana od osnivanja Superlige! Dakle, novi trener Teleoptika, filijale crno-belih ostaje kao i što je dogovoreno Ivan Tomić. Partizanov krah za 15 minuta: Šampion ispustio 2:0 u Surdulici! (VIDEO) Potpredsednik Milorad Vučelić rekao je novinarima posle sednice UO rekao da je doneta jednoglasna odluka da Drulović bude novi šef stručnog štaba, dok je sa Milinkovićem sporazumno raskinut ugovor.
Aleksandar Jovanović Cile
Tokom dana sa zvaničnim saopštenjem oglasio se i klub iz Humske: Na osnovu odluke Upravnog odbora, FK Partizan je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog staba Zoranom Milinkovićem. Milinković je postao trener I tima FK Partizan aprila ove godine i u međuvremenu je osvojena titula šampiona Srbije, ostvaren je plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, što je podrazumevalo direktan plasman u grupnu fazu UEFA lige Evrope, kao i dve pobede u prva dva kola grupne faze UEFA Lige Evrope. Nažalost, zbog nezadovoljavajućih rezultata u tekućem prvenstvu Srbije, Uprava kluba i gospodin Milinković su se dogovorili o sporazumnom prekidu saradnje. Upravni odbor FK Partizan (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.