PARTIZAN IMA NOVOG DESNOG BEKA: Stigla konkurencija Aleksandru Miljkoviću!
Foto: FK Partizan

stanojević ga pozvao

PARTIZAN IMA NOVOG DESNOG BEKA: Stigla konkurencija Aleksandru Miljkoviću!

Odlučio je trener Partizana da zaoštri konkurenciju na deficitarnoj poziciji

Objavljeno:

Aleksandar Stanojević je odlučio da pojača konkurenciju na poziciji desnog beka i u prvi tim je ubacio talentovanog Dragana Bojata koji ima samo 17 godina.

Crno-beli nisu imali alternativu za Aleksandra Miljkovića posle prodaje Nemanje Miletića, a kako bi izbegli da u utakmicama kada Miljković ne bude mogao da igra, da prinudno tu poziciju popunjava Aleksandar Lutovac, odlučili su da iz omladinskog pogona ubace igrača kome je ta pozicija prirodna.

foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

Bojat već ima iskustvo rada s prvim timom jer ga je prethodni trener Savo Milošević priključio prvom timu u prvom delu letnjih priprema, tako da mu neće biti potrebno previše prilagođavanja.

Prisustvo Dragana Bojata u prvom timu pokapa se sa idejom Aleksandra Stanojevića da u timu ima što više momaka poniklih u školi Partizana, kako bi mogli pridošlicama i(li) strancima da objasne šta znači težina dresa i grba kluba.

Inače, Bojat je pre nekoliko godina postigao izuzetan gol u Večitom derbiju pionira, koji je bio pravi hit među navijačima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.