Partizan mora da pronađe novog Sašu Ilića!
Foto: Saša Pavlić Koky

mnogo znači za tim

Partizan mora da pronađe novog Sašu Ilića!

Trener Partizana, Marko Nikolić smatra da crno-beli moraju da pronađu naslednika kapitan
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana zabeležili su i drugu pobedu u Superligi Srbije. Crno-beli su na svom terenu savladali Čukarički minimalnim rezultatom.

Trener kluba iz Humske, Marko Nikolić rekao je da je evidentatn pomak u igri njegovog tima, ali i da je puno posla ispred njega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Postoje pomaci u igri, ali ponavljam, mnogo posla je ispred nas. Sada smo uspeli da zadržimo ozbiljnog protivnika i praktično mu ne dozvolimo jednu šansu na utakmici. Ono što nije dobro je realizacija velikog broja šansi koje su stvorene. Ova pobeda nam mnogo znači u smislu ambijenta u kojem ćemo da radimo. Od sada ćemo imati malo više vremena da spremamo utakmice... Za pohvalu je odnos igrača prema igri, primetna je sve veća želja da se pošteno bori za dres Partizana - rekao je trener crno-belih i osvrnuo se na to da Partizan mora da pronađe novog Sašu Ilića.

foto: Fonet

Ovakav sebičluk nikada nije viđen na srpskim terenima! (VIDEO)

- Možda će mnogima da smeta, ali ja ne mogu da govorim neistinu. Saša znači ovom timu, svojim iskustvom, svojim kretanjem na terenu... On nema brzinu, nikada nije bio posebno brz, ali on je bitan faktor na sredini terena. Koliko god da je važan i on će nekada morati da završi karijeru, a mi ćemo morati da nađemo novog Sašu Ilića - rekao je Nikolić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.