Skandal na Marakani: Božović se svađao i vređao novinare! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

još traje tenzija posle sasuola

Skandal na Marakani: Božović se svađao i vređao novinare! (FOTO)

Prvo, ekipa se ne pravi preko noći. Drugo, ja nisam obećavao ni Ligu Šampiona, ni Ligu Evrope. Taj ko je obećavao, neka izađe sada. Objektivno nismo spremni ni kao klub ni kao ekipa za takmičenje, između ostalog istakao je strateg prvaka
Objavljeno:

- To nam je bila deseta utakmica u 40 dana, verovatno je ekipu stigao neki umor. Nismo se kolektivno borili, ni pokazali ništa od onoga šta možemo...Taktički smo loše stajali, bili smo umorni. A ako ekipa nije u redu fizički, opet sam ja tu kriv. Nešto nije bilo u redu - rekao je Božović.

foto: Profimedia

On je naveo da Zvezda ni kao klub ni kao ekipa nije spremna za evropska takmičenja, kao i da postoji proces stvaranja tima.

- Prvo, ekipa se ne pravi preko noći. Drugo, ja nisam obećavao ni Ligu Šampiona, ni Ligu Evrope. Taj ko je obećavao, neka izađe sada. Objektivno nismo spremni ni kao klub ni kao ekipa za takmičenje. Postoji proces stvaranja tima. Naša liga je jedna stvar, a Evropa druga. Bili smo na korak sa Ludogorecom, ali pokazale su se neke slabosti koje ne mogu da se promene preko noći - rekao je strateg šampiona.

foto: Saša Pavlić Koky
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.