ZVEZDA DOVELA JOŠ JEDNOG BESPLATNOG IGRAČA: Kad je pao Liverpul, što ne bi pao i Milan!
Foto: Espreso

jasna poruka po povratku

ZVEZDA DOVELA JOŠ JEDNOG BESPLATNOG IGRAČA: Kad je pao Liverpul, što ne bi pao i Milan!

Potpisao je ugovor na godinu dana

Objavljeno: 15:01h

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je objavio da je vratio Slavoljuba Srnića.

- Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle, kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta - izjavio je Srnić na predstavljanju.

Srnić je potpisao na godinu dana. Od početka novembra trenirao je sa Crvenom zvezdom, a slobodan igrač bio je od oktobra, kada je raskinuo ugovor sa Las Palmasom, u koji je poslednji put otišao iz srpskog kluba.

Slavoljub Srnić
foto: crvenazvezdafk.com

- Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru (Dejanu) Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da postanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio - rekao je Srnić.

Istakao je da je gol Kelnu obeležio njegovu dosadašnju karijeru, a voleo bi da bude strelac i protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evropa.

- Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi, da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prodjemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće - kazao je Srnić.

Srnić ima 28 godina, rođen je u Šapcu, gde je prve fudbalske korake imao u lokalnoj Mačvi, a potom je sa bratom Dragoljubom sa 15 godina došao u mlađe kategorije Crvene zvezde.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.