OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA PECNUO FSS: Neko je prepoznao tvoje kvalitete!
Foto: Printscreen/Instagram/djurdjeviczoran71

stao uz svog sina

OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA PECNUO FSS: Neko je prepoznao tvoje kvalitete!

Samo da mu Bog da dobro zdravlje, za ostalo ne brinem

Objavljeno: 15:12h

Dosta komentara je poslednih dana izazvala odluka Uroša Đurđevića da igra za reprezentaciju Crne Gore. Bivši fudbaler Partizana je na promociji objasnio kako pet godina nije bio u kontaktu ni sa kim iz Fudbalskog saveza Srbije.

Slikom na Instagram profilu na kojoj je Đurđević sa dresom crnogorske reprezentacijeje objavio Urošev otac Zoran,koji je u poruci spomenuo i srpski fudbalski Savez.

- Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentativni nivo i sada je na njemu obaveza, da ovo poverenja opravda na pravi način. Samo da mu Bog da dobro zdravlje, za ostalo ne brinem - napisao je Đurđević.

Nastavio je motivacionom porukom koja je ohrabrila njeogovog sina da igra za Crnu Goru.

- Veliki uspeh često dolazi kada ste priterani uza zid. Pritisak zaista može da vam popravi učinak. Pravu snagu ćete najbolje pokazati kada je napeto. Pravo lice ćete najbolje ispoljiti kada se nadjete u neugodnom položaju i kada vam se učini da ste na tankoj grani. Izazov će vas najpre upoznati s vašom najboljom i najsjajnijom stranom. Kada je sve lako ne postajete bolji. Niko nije zaista uspeo dok je boravio u bezbednoj zoni - zaključio je Zoran Đurđević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.